КОНТАКТЕН ЦЕНТЪР

0700 11 112

contacts@asp-bg.com

ДЕНОНОЩЕН ОПЕРАТИВЕН ЦЕНТЪР-24/7

За връзка при алармени сигнали и други събития, свързани с охраната на вашите обекти.

0700 11 112

operative_centre@asp-bg.com
 

30 ГОДИНИ КАЧЕСТВЕНА ОХРАНА

ВИДЕО ОХРАНА

Видео охраната е услуга от ново поколение, при която нашите Оператори обработват реални аларми и нарушения, т.е. вниманието на Оператора се насочва към съответната зона, в която е нарушителят. При стандартния видеонаблюдение операторите наблюдават много камери от различни обекти, което създава риск от пропускане на събитие. Затова Видео охраната е съвсем различен тип услуга.

 

ASP инвестира значителни средства в модернизирането на своя Оперативен център чрез иновативни технологии с изкуствен интелект. Благодарение на тези нововъведения, извършихме преход от стандартното Видеонаблюдение към Видео охрана.

 

Видео охраната е много по-добро решение в сравнение с познатата ни периметрова охрана. Чрез дефиниране на виртуален периметър, при пресичането му, се задейства аларма. Тази услуга е много по-надеждна, без фалшиви аларми от вятър, животни и птици. Освен това, надеждността на охраната не се влияе от растителността по периметъра на охранявания обект.

 

Предлагаме ви консултация, с цел намиране на най-доброто и ефективно решение за охрана за вашия обект. Свържете се с нашия екип на контактите по-долу.

ПРЕДИМСТВА НА УСЛУГАТА
  • Сигурна и надеждна алтернатива на физическата охрана за определени обекти, с оптимизиране разхода за клиента;
  • Мигновено задействане на видеонаблюдението чрез функцията за улавяне на движение в обекта;
  • Имуществена отговорност;
  • Подготвени и въоръжени служители в патрулните автомобили;
  • Мобилно приложение, чрез което клиентът може да наблюдава камерите на обекта чрез компютър или мобилно устройство;
  • Гаранционен и извънгаранционен сервиз на инсталираната техника.

За запитване и консултация се свържете с нашия екип

КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

Охранителна фирма ASP е дългогодишен доверен партньор на компании от всички бизнес сектори  – световни марки и международни компании, водещи търговски вериги, офис сгради, бизнес и индустриални паркове, производствени предприятия, банки, логистични центрове, строителни обекти, хотели и затворени комплекси, учебни и болнични заведения, енергоразпределителни дружества, телекомуникационни компании и други.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

ASP има за цел постоянно да поддържа позиция на лидер по качество за своите настоящи и бъдещи клиенти. Затова сме и изборът на множество световни марки и международни компании за комплексната охрана на бизнеса им на територията на България.

Клиентска Удовлетвореност

Високата клиентска удовлетвореност е ключова цел в работата на нашия екип. Следим оценката на клиентите за услугите ни редовно чрез комплексна система, личен подход към всеки клиент и онлайн канали.

Клиентски Резултати

Опитът ни показва, че най-добрият начин да се оцени работата на една фирма е през настоящите й клиенти. След първоначална среща, можем да предоставим контакти на наши клиенти, за да получите от тях независима оценка за работата ни и ефектът за всеки клиент.

Комуникация с Клиентите

Екипът ни поддържа постоянна комуникация със своите корпоративни и индивидуални клиенти. Винаги сме на разположение за клиентите ни и вземаме под внимание всяка забележка за подобряване на услугите ни.

Правила, Система и Технологии

Прилагаме комплексна система от правила и AI охранителни технологии с изкуствен интелект, с цел постигане максимално качество на охрана. Прилагаме последните тенденции в управлението, ISO стандарти, виртуален охранител и отдалечени охранителни услуги.

Бизнес Подход

Принципът на бизнес подход означава, че винаги поставяме интереса на клиента на първо място. Услугите и офертите ни са резултатно ориентирани, така че да донесат реални бизнес резултати на клиентите.

Ценим Служителите

ASP постоянно модернизира услугите си, но служителите остават нашият най-важен актив. Подбираме най-добрите служители, даваме възможност за развитие в организацията, оценяваме представянето на всеки и ценим качествените професионалисти.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС