КОНТАКТЕН ЦЕНТЪР

0700 11 112

contacts@asp-bg.com

ДЕНОНОЩЕН ОПЕРАТИВЕН ЦЕНТЪР-24/7

За връзка при алармени сигнали и други събития, свързани с охраната на вашите обекти.

0700 11 112

operative_centre@asp-bg.com
 

30 ГОДИНИ КАЧЕСТВЕНА ОХРАНА

ЗА НАС

ASP e професионална фирма за охрана и Лидер в предоставянето на Качествени охранителни услуги и решения за сигурност. ASP се развива над 30 години на българския пазар, първоначално под бранда „АСО-ПИРЕЛИ“. Компанията е надежден и предпочитан партньор за водещи международни и български компании в България, като им предоставя най-високо качество на услуги, професионални решения за сигурност и защита на техния успешен бизнес и лично имущество.

 

От основаването си до днес, фирмата помага на своите клиенти да управляват и развиват бизнеса си с комплексни професионални решения в областта на сигурността. ASP предлага пълния спектър от охранителни услуги: охрана на имущество (физическа охрана на обекти, охрана с помощта на технически системи за сигурност, централизирани към мониторингов център и реакция с автопатрулни екипи), охрана и транспорт на ценни пратки и товари (инкасо услуга), охрана на мероприятия, лична охрана на физически лица, проектиране, доставка, изграждане и абонаментно обслужване на технически системи за сигурност, както и решения за информационна сигурност и одит на сигурността.

 

ASP Ltd. е водеща охранителна компания и агенция за сигурност и охрана – Лидер на българския пазар по качество. Като такава, фирмата предлага комплекснa охранителна услуга на реални и конкурентни цени с национално покритие в цяла България. Фирмата активно развива своята мрежа от регионални клонове и офиси в София, Варна, Бургас, Стара Загора, Плевен, Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Русе, Враца, Дупница, Шумен, Добрич, Смолян, Хасково, Велико Търново, Търговище и Габрово.

 

От 2005 г. ASP Ltd. има внедрена интегрирана система за управление на качеството, безопасността и здравето при работа по международните стандарти ISO 9001:2008 и OHSAS 18001:2007 и Стандарт за информационна сигурност ISO 27001: 2005 от 2013г.

МИСИЯ И ЦЕННОСТИ
 • Кредо – „Живот без риск“

 

 • Мисия – осигуряване на  комплексни и качествени професионални решения в областта на сигурността и тяхното непрекъснато подобряване.

 

 • Ценности – ценностите на ASP се основават на лоялност, коректност и точност във взаимоотношенията със своите клиенти, партньори и служители.

 

АКЦЕНТИ
 • Компанията предлага пълна гама охранителни услуги с национално покритие в цяла България
 • Най-Високо Качество
 • Над 300 автомобила – специализирани бронирани, автопатрулни, сервизни и административни
 • Над 1500 служители
 • Най-модерният Национален център за мониторинг и видео контрол
 • Постоянен контрол на качеството на услугите
 • Редовно измерване удовлетвореността на клиентите ни
 • Мотивиращи и справедливи условия за служителите, отговарящи на всички изисквания на бългаското законодателство

 

КОМПЛЕКСНИ УСЛУГИ

Компанията полага постоянно усилия да бъде лидер в предлагането на качествена и комплексна охранителна услуга с национално покритие. Комплексната услуга позволява на всеки малък и корпоративен клиент, независимо къде се намира в България, да разчита на ASP за всичко свързано с охраната на имуществото му, в това число:

 

 • Мониторинг и реакция – СОД услуга
 • Охрана на имущество – физическа охрана на обекти
 • Видео мониторинг – иновативна 24-часова услуга
 • Видеонаблюдение
 • Инкасо и Кеш Мендижмънт – охрана и транспорт на ценни пратки и товари
 • Сигнално-охранителна техника – изграждане и поддръжка на технически системи за сигурност

КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

Фирмен Профил

МЕНИДЖМЪНТ

Увереността ни, че можем да предложим на своите клиенти винаги най-доброто решение, идва от натрупания опит от екипа на ASP в множество успешни проекти. В ASP предлагаме охранителни услуги, както на различни по мащаб и изисквания компании, така и на хиляди индивидуални клиенти. Приемаме доверието към нас като отговорност да бъдем надеждният партньор, който оправдава и най-големите очаквания за лична и корпоративна сигурност. Доказателство за професионалното ни отношение е портфолиото ни от ключови клиенти и реализираните безброй проекти за последните 30 години. Професионализмът и качеството са споделените ценности, които ни дават увереност, че успехът на нашите клиенти ще ни съпътства и в бъдеще.

Петър Миланов - Управител

ЛИЦЕНЗИ И СЕРТИФИКАТИ

 

ИЗБЕРЕТЕ ASP

ASP има за цел постоянно да поддържа позиция на лидер по качество за своите настоящи и бъдещи клиенти на охранителни услуги

Клиентска Удовлетвореност

Високата клиентска удовлетвореност е ключова цел в работата на нашия екип. Следим оценката на клиентите за услугите ни редовно чрез комплексна система, личен подход към всеки клиент и онлайн канали

Измерими Резултати

Конкурентните предимства и принципите ни на работа постигат високи и измерими резултати за клиентите. Качествените ни охранителни услуги гарантират сигурността и имуществото на клиентите

Комуникация с Клиентите

Екипът ни поддържа постоянна комуникация със своите корпоративни и индивидуални клиенти. Винаги сме на разположение за клиентите ни и вземаме под внимание всяка забележка за подобряване на услугите ни

Правила, Система и Технологии

Прилагаме комплексна система от правила и AI технологии с изкуствен интелект, с цел постигане максимално качество на охрана. Прилагаме последните тенденции в управлението, ISO стандарти и виртуални, отдалечени охранителни услуги

Бизнес Подход

Принципът на бизнес подход означава, че винаги поставяме интереса на клиента на първо място. Услугите и офертите ни са резултатно ориентирани, така че да донесат реални бизнес резултати на клиентите

Ценим Служителите

ASP постоянно модернизира услугите си, но служителите остават нашият най-важен актив. Подбираме най-добрите служители, даваме възможност за развитие в организацията, оценяваме представянето на всеки и ценим качествените професионалисти.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

 

35

Международни Клиенти

100

Обекта на Търговски Вериги

10000

Индивидуални Клиенти

365

Дни Неуморна Работа