КОНТАКТЕН ЦЕНТЪР

0700 11 112

contacts@asp-bg.com

ДЕНОНОЩЕН ОПЕРАТИВЕН ЦЕНТЪР-24/7

За връзка при алармени сигнали и други събития, свързани с охраната на вашите обекти.

0700 11 112

operative_centre@asp-bg.com
 

КОРПОРАТИВНА И СОЦИАЛНА ОТГОВОРНОСТ

ГРИЖА ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ

 

Като прогресивна компания, налагаща международни стандарти в охранителните услуги в България, ASP има активно отношение към положителните социални и доброволчески инициативи и развитие на България. В 25-годишната си история компанията е подкрепяла множество социални или обществени организации, начинания и инициативи, както и всяка година е отделяла средства за подпомагането на навършили 18 години сираци за техния абитуриентски бал или за стартиране на самостоятелния им живот.

 

Към момента ASP е изградила цялостна стратегия за развитие на своята “CSR-Корпоративна Социална Отговорност”. Стратегията на компанията се фокусира върху подкрепата на хора и организации, носещи максимални положителни ефекти за България и за максимален брой български граждани. Целта ни е да подкрепим много на брой, разнообразни по своето естество, социални и обществени инициативи, които дават положителен пример и биха мотивирали повече хора да работят за просперитета на България, природата ни и българското общество.

 

В изпълнение на нашата корпоративна социална политика, през 2018 година ASP откри в лицето на общността “За България” и платформата за подкрепа на положителните идеи – www.ZaBulgaria.org, точния партньор за постигане на своите CSR цели. ASP се включи като главен корпоративен съмишленик на общността “За България” и се стреми да подкрепя всяка положителна инициатива, появила се на платформата.

 

Платформата и общността има над 1400 регистрирани активни съмишленици и дава възможност на организации, групи хора или отделни граждани да съберат подкрепа от съмишленици (финансова, морална, популяризиране, доброволческа) за своя положителна инициатива или за решаване на обществен проблем.

 

 

ПОДКРЕПЕНИТЕ ОТ ASP ИНИЦИАТИВИ ДО МОМЕНТА

 

1. Проект “Възстановяване на приют за животни след пожар във Варна” – през 2018 година ASP подкрепи финансово проекта на организацията “Animal Hope Varna” за възстановяване или изграждане на нов приют за бездомни животни, след като настоящият е бил умишлено запален.

 

2. Проект “Извадете знамената българи!” – през 2018 година като корпоративен съмишленик на общността “За България”, ASP с радост се включи в общностната инициатива и проект за повече български флагове на видимо място по време на празниците, а и през останалото време. За целта ASP е обещала и подарък големи знамена за най-активните в инциативата български граждани.

 

3. Проект “Скаутите на България в действие” – през 2018 година ASP подкрепи финансово инициативата на българската скаутска организация Шабла за засаждане на гора от страна на младите скаути на общински терен в Дуранкулак.

 

4. Проект “Виртуално приложение за монумента пред НДК-1300г. България – през 2018 година ASP подкрепи финансово инициативата на голяма група млади български архитекти да създадат виртуално приложение, което да не позволи пореден архитектирен паметник да изчезне, а да може всеки с телефона си да види как е изглеждал паркът пред НДК и паметника 1300 години България в реален вид и размер.

 

5. Проект “Нова спортна инвалидна количка” – през 2018 година ASP подкрепи финансово българска републиканска шампионка по тенис на корт с инвалидна количка, за да успее да закупи професионална количка и да се бори за място на следващите пара-олимпийски игри в Токио 2020, където да защитава българския флаг.

 

6. Проект “Филм: 1 ден наука” – през юли 2018 година ASP подкрепи проекта за филм за дейността на български учени, правещи наука на световно ниво в България. Сдружението “Форум наука” (познато и като Българска наука) е една от най-дейните организации за популяризиране на науката в България, която над 13 години подържа онлайн списание, направила е хиляди статии и множество различни проекти. Повече за организацията на сайта им www.nauka.bg.

 

7. Инициатива “Дари КРЪВ, спаси ЖИВОТ” – през лятото на 2018 година ASP застана и зад инициативата за повече даряване на кръв в ролята си на корпоративен съмишленик на “За България”. Скоро екипът на компанията планира и да организира даряване на кръв от своите служители в София.

 

8. Проект “Ремонт на училището за кучета водачи за слепи – през август 2018 година ASP даде финансова подкрепа и за ремонта на сградата на единственото училище в България за кучета-водачи и асистенти, управлявано от фондация “Очи на четири лапи”. Екипът ни се радва, че може да е част от каузата на тази организация, която променя живота на слепите хора с осигуряването на най-добър приятел и помощник, в лицето на кучето-водач.

 

9. Проект “Да засадим 1 Милион дървета за България” – ASP подкрепи инициативата и мечта на един човек да засади 100 000 дървета, която отдавна е осъществена и вече целта е 1 МИЛИОН ДЪРВЕТА от хората за хората и за България. Включете се и вие като доброволец или с финансова помощ.

 

10. ASP се включи в закупуването на храни и продукти за над 50 украйнски бежанци – ASP се включи в закупуването на храни и продукти за бежанци заедно с други дарители от платформата “ЗаБългария”. Подкрепата беше доставена на комплекса за над 50 бежанци, изграден от Гората.бг . Похвала за екипа им и за новият дом в Перник, който дават на над 50 майки и деца от Украйна!

 

11. ASP засажда гора – като социална отговорна компания, част от екипа на ASP се включи в събитие на своя ключов клиент Nestle и засади 200 дръвчетa за бъдещето на децата, България и Земята!

КЛИЕНТИ

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

 

40

Международни Клиента

130

Обекта на Търговски Вериги

10000

Индивидуални Клиенти

365

Дни Неуморна Работа