КОНТАКТЕН ЦЕНТЪР

0700 11 112

contacts@asp-bg.com

ДЕНОНОЩЕН ОПЕРАТИВЕН ЦЕНТЪР-24/7

За връзка при алармени сигнали и други събития, свързани с охраната на вашите обекти.

0700 11 112

operative_centre@asp-bg.com
 

30 ГОДИНИ КАЧЕСТВЕНА ОХРАНА

КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ В ОХРАНАТА

ASP предлага охранителна консултантска услуга на всички нови и настоящи клиенти, като част от желанието ни да бъдем ваш дългосрочен доверен партньор. Целта ни е да намерим най-доброто решение за всеки охраняван обект и клиент.

 

При срещи с потенциални клиенти, ежедневно виждаме как обекти се охраняват  неефективно, особено с оглед съвременните технически и други възможности. Нашият 30-годишен опит в охранителната дейност, показва, че най-важно е за всеки обект да се намери правилното решение за охрана.

 

Ние не предлагаме готови модели за охрана. Изготвянето на охранителната стратегия за всеки обект е съвместен процес, с участието на нашите клиенти. С разнообразното ни клиентско портфолио и дългогодишният ни опит, сме натрупали значителна експертиза в охранителната дейност. Прилагаме най-добрите световни практики.

 

Предлагаме ви консултация, с цел намиране на най-доброто и ефективно решение за охрана за вашия обект. Свържете се с нашия екип на контактите по-долу.

 

 

За запитване и консултация се свържете с нашия екип

 

 

КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

Охранителна фирма ASP е дългогодишен доверен партньор на компании от всички бизнес сектори  – световни марки и международни компании, водещи търговски вериги, офис сгради, бизнес и индустриални паркове, производствени предприятия, банки, логистични центрове, строителни обекти, хотели и затворени комплекси, учебни и болнични заведения, енергоразпределителни дружества, телекомуникационни компании и други.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

ASP има за цел постоянно да поддържа позиция на лидер по качество за своите настоящи и бъдещи клиенти. Затова сме и изборът на множество световни марки и международни компании за комплексната охрана на бизнеса им на територията на България.

Клиентска Удовлетвореност

Високата клиентска удовлетвореност е ключова цел в работата на нашия екип. Следим оценката на клиентите за услугите ни редовно чрез комплексна система, личен подход към всеки клиент и онлайн канали.

Клиентски Резултати

Опитът ни показва, че най-добрият начин да се оцени работата на една фирма е през настоящите й клиенти. След първоначална среща, можем да предоставим контакти на наши клиенти, за да получите от тях независима оценка за работата ни и ефектът за всеки клиент.

Комуникация с Клиентите

Екипът ни поддържа постоянна комуникация със своите корпоративни и индивидуални клиенти. Винаги сме на разположение за клиентите ни и вземаме под внимание всяка забележка за подобряване на услугите ни.

Правила, Система и Технологии

Прилагаме комплексна система от правила и AI охранителни технологии с изкуствен интелект, с цел постигане максимално качество на охрана. Прилагаме последните тенденции в управлението, ISO стандарти, виртуален охранител и отдалечени охранителни услуги.

Бизнес Подход

Принципът на бизнес подход означава, че винаги поставяме интереса на клиента на първо място. Услугите и офертите ни са резултатно ориентирани, така че да донесат реални бизнес резултати на клиентите.

Ценим Служителите

ASP постоянно модернизира услугите си, но служителите остават нашият най-важен актив. Подбираме най-добрите служители, даваме възможност за развитие в организацията, оценяваме представянето на всеки и ценим качествените професионалисти.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

 

 

40

Международни Клиента

130

Обекта на Търговски Вериги

10000

Индивидуални Клиенти

365

Дни Неуморна Работа