КОНТАКТЕН ЦЕНТЪР

0700 11 112

contacts@asp-bg.com

ДЕНОНОЩЕН ОПЕРАТИВЕН ЦЕНТЪР-24/7

За връзка при алармени сигнали и други събития, свързани с охраната на вашите обекти.

0700 11 112

operative_centre@asp-bg.com

30 ГОДИНИ КАЧЕСТВЕНА ОХРАНА


МНЕНИЯ НА СЛУЖИТЕЛИ

Доволен съм от фирмата, понеже всичко изработено се плаща до стотинка, без забавяне. Работя по график има възможност за допълнителни часове по мое желание, което е добре, когато пожелаеш допълнителен доход и не се налага да си търся 2ра работа. Екипът в Бургас е доста добър и с някои от колегите създадохме трайни приятелства.

Живко Герасимов, автопатрул в Бургас

Моята кариера в Ей Ес Пи, започна през септември 2017г. за този период, бях служител в отдел Кеш Мениджмънт, като инкасатор, 6месеца по – късно се преквалифицирах в Специалист ТСС и след само 1 година, фирмата ме оцени и ми даде възможноста да израсна до ръководител на регион Бургас. Естествено не и без помощта на колегите от ЦО София, на които много благодаря за съдействието и помощта, без която нямаше да се справя и да бъда успешен.

Стоян Русев, регионален мениджър в Бургас

Харесва ми работната среда. Работи се спокойно без напрежение. Заплатата не е висока, но винаги я получавам на време.

Росен Станев, автопатрул Варна

Когато постъпих в АSP 2018 г. ме пратиха на обект Лъвов мост, до тогава не бях работил с хора в моята практика, като охранител. В работата ме въведе Г-н Николаков. Много съм благодарен, че ме научи да работя с компютър. До тогава не бях работил. Научи ме да боравят и да мога да виждам нарушителите, които се възползват от стоките в магазините на Билла. Безкрайно МНОГО съм благодарен на този Човек! - Обичам го! Вторият Човек, от който съм възхитен , това е: г-ца СТАНИСЛАВА, прекрасна, любезна, отзивчива и готова да се притече веднага на помощ, когато и за каквото и да е било! Грижовна и винаги отворена към колегите!!!? Третият най-хубав човек с когото съм се срещал, това е Г-н СЕЙДЕВ, нямам думи, с които да изразя, това което изпитвам към този наш Началник! Срещал съм се 5-6 пъти, но неговото излъчване, отношение, разговор с всички е ....не може да се опише или изговори!!! БЛАГОДАРЯ, че имаме такива Ръководители! Възхитен съм, благодаря от все сърце.

Ангел Демирев - охранител в Билла София

Служител съм на фирмата от 01.10.2014г. На позиция спец.`` ТСС `` (спец. Технически системи за сигурност ). Благодарение на Ей Ес Пи придобих допълнителни умения в сферата на сигурноста и по конкретно в раздела СИС и Видеонаблюдение. Благодарен съм на Ей Ес Пи за доверието което получавам и за възможноста да давам идеи, които се оценят и осъществявам за подобряването на условията на труд и работния процес.

Ганчо Петров, специалист ТСС в Бургас

Откакто работя във фирма ASP Ltd. съм изключително доволен от коректността, която получавам, както и невероятния късмет да работя с хора, които са истински професионалисти в охранителната дейност. Невероятен късмет е да работиш в екип със ``СОК`` Калоян Димитров, който се отзовава на проблемите с невероятна бързина и коректно решение за всеки проблем . Също така истински професионалист е МЕНИДЖЪР ``КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ`` Румен Сейдев, който също е готов да съдейства при необходимост, за да може фирмата да предлага най-качествената услуга на пазара. Голям принос за ефективната работа на фирмата допринася както и РЕГИОНАЛНИЯ МЕНИДЖЪР ИВЕЛИН КОЧЕВ, така и невероятните умения и знания на техниците, като най-голям принос е на главния техник Даниел Начев. Благодарение на уменията, знанията и големия професионализъм фирма ASP Ltd . е една от най-добрите в бранша и съм горд, че съм част от нея.

Теодор Свиленов, началник охрана Мото-Пфое Люлин

Харесва ми отношението на работодателя към служителите. Автомобилите са нови и се поддържат в отлично състояние. Приятна работна атмосфера.

Николай Петков, автопатрул Варна

Служител съм от 4 години и за този период, фирмата винаги е била на ниво, всеки 1 час , който съм изработил, ми е бил платен, по своя самоинициатива съм давал извънредни смени за които пък фирмата ме награди с бонус, че съм помогнал. Винаги началниците са ми влизали в положение и са били коректни. Аз лично съм доволен.

Теодор Кипров, охранител в Несебър

Започнах работа в Ей Ес Пи ЕООД, през 2017 год., като сезонен охранител на обект: СОЛ НЕСЕБЪР, след края на летния сезон фирмата ми предложи да бъда назначен на обект - МОТО-ПФОЕ, година по – късно , бях повишен в Автопатрул и само след 7 месеца, отново бяха оценени моите усилия и способности и ме издигнаха до начални охрана на обект: Бургас Комерс АД, за мен фирмата е лоялна, държи и оценя служителите си, които съвестно вършат задълженията си съвестно.

Деян Димитров, началник охрана в Бургас

Доволен съм от Ф.О. на ASP, точни и коректни към поведение им служители и техни колеги.

Стефан Костадинов, охранител централен офис ASP в София

Има мениджъри, и мениджъри. Добрите мениджъри са хора, които знаят, как да мотивират, обучават, развиват и прощават. Хора за пример, търсещи и намиращи решение на всекидневните проблеми. Гордея се, че работя, уча, развивам и най-важното черпя от Истински професионалисти, като Милена Велчева - началник охрана, Станислава Николова - Специалист Обслужване на Клиенти, Николай Николаков - Специалист Обслужване на Клиенти, Калоян Димитров - Специалист Обслужване на Клиенти, Ивелин Кочев - Регионален мениджър за град София и Румен Сейдев - мениджър корпоративни клиенти.

Даниел Петков, охранител в Кауфланд София

От постъпването ми на работа в охранителна фирма ASP Ltd. В началото на годината до сега не съм получавал негативно отношение от страна на ръководството. Винаги съм получавал добро отношение и разбиране. Бях въведен в работата и подробно и търпеливо бях инструктиран за задълженията ми на работното място. Никога не ми е отказвана помощ или допълнителни разяснения когато възникнат въпроси. ASP Ltd. е коректна спрямо заплащането работната заплата в срок без нито един ден забавяне.

Атанас Ангелов, охранител в Стара Загора

Калоян Димитров е изключителен професионалист, който си гледа работата и се грижи за хората от екипа на ASP.

Георги Станев, охранител в Мото-Пфое Младост

По отношение на заплащането не е имало нито един ден забавяне на заплатите, всички дължими осигуровки също са платени в срок. Автомобилите ползвани за автопатрулната дейност са нови и се поддържат в оторизиран сервиз. Каквито и въпроси да имам свързани с работата ми никога не ми е отказвани отговори, обяснения и обучение. Аз се старая да дам всичко от себе си както за да подпомогна работата на компанията.

Тодор Колев, началник автопатрул в Стара Загора

Работя в ASP Ltd. от 13 г. само това, че толкова време работя в компанията е показателно какво е отношението ми. 1. Заплатата се плаща точно на деня. 2. Колкото съм заработил толкова получавам. 3. Отнасят към мен с уважение. 4. При нужда винаги са откликвали и са ми оказвали съдействие. За мен ASP е най- коректната фирма.

Ганчо Ганев, охранител в Стара Загора

Здравейте, искам да кажа няколко положителни неща за най - добрата охранителна фирма ASP. Работя повече от две години в тази фирма и мога да кажа че отношенията между работодател и служител са много добри. Служителите са обучавани и подготвени по най- високите стандарти в охранителния бизнес. Началниците в тази фирма, като Николай Николаков, Станислава Николова, Румен Сейдев , Ивелин Кочев и Калоян Димитров са професионалисти и благодарение на тях служителите са добре подготвени и обучавани. Фирмата е много стабилна и искам да кажа да продължава още повече да бъде стабилна.

Осман Низамов, охранител в Кауфланд София

Здравейте! Аз съм много доволна от фирмата. Колегите са дружелюбни и няма интриги, работата върви гладко. Заплащането е на ниво и никога не се бави. Шефът е коректен и никога не е проявил неуважение към някого.

Ива, охранител в Български Пощи

Още, когато постъпих на работа във фирмата ми направи отлично впечатление доброто отношение уважение от всички началници, Г-Н Румен Сейдев, Г-ЦА Станислава Николова, Г-Н Николай Николаков и още много други. Винаги са били много точни във всяко едно отношение уважават ни като служители във фирмата затова винаги съм била и аз много отговорна към задълженията си. Много отговорни и винаги дисциплинирани, когато нещо не ние било ясно и сме срещали трудности те са ни помагали затова искрено им благодаря, че работя с тях и ще чакам с нетърпение да се върна на работа и отново да работя с тези отговорни млади хора каквито са те. Знам че и за тях не е лесно, но винаги сме се разбирали чудесно. НЕВЕРОЯТЕН ЕКИП. БЛАГОДАРЯ НА ФИРМАТА ЗА ВСИЧКО И ЗА ЧУДЕСНОТО РАЗБИРАТЕЛСТВО.

Красимира Стойчева, охранител Кауфланд

Тази фирма е много коректна към своите служители! Заплатите се получават навреме и колегите са супер!

Асен, охранител в Български Пощи Пловдив

Много добри условия на труд. Коректно заплащане и спазване на трудовото законодателство. Съдействие при възникнали проблеми на работното място. Спазване на добрия тон между служители и ръководството.

Савина, охранител в Български Пощи

Работя във фирмата от около 6г. с прекъсвания. Прави ми впечатление, че сегашното ръководство на отдел магазинна мрежа в лицето на Сейдев,Николова и Николаков е коректно към служителите си.Успех!

Любен Вътов, охранител търговски обект в София

Здравейте, вече повече от две години работя при вас. Доволен съм от коректността и от начина ви на работа.

Адинол Шемшединов, охранител в Кауфланд Надежда

Здравеите приятели и колеги!!!,ASP магията до която се докоснах една година и седем месеца..Огромно благодаря на всички с които бяхме заедно,споделяхме радостни и тъжни при това трудни моменти от работата ни..Но,има едно голямо НО..Останахме приятели,останахме хора,останахме добри,слънчеви и позитивни във времето назад и занапред...Разделям се с топлина почтенност и човещина...За този миг от живота ми Благодаря..Успешна 2020 за всички ви...Заслужавате го! С доверие Краско...

Краси Цонин, охранител търговски обект в София

Здравейте, АЗ СЪМ АТАНАС ЯЗИКОВ СЛУЖИТЕЛ В ASP НА ОБЕКТ БИЛЛА 224-КОСТИНБРОД Искам да изразя своето възхищение от екипа, който отговаря за БИЛЛА 224 В ЧАСТНОСТ СТАНИСЛАВА НИКОЛОВА, НИКОЛАЙ НИКОЛАКОВ И РУМЕН СЕЙДЕВ, КАТО БЛАГОДАРЯ ЗА ТЯХНАТА ВСЕОТДАЙНОСТ И ВИСОК ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ БЛАГОДАРЯ.

Атанас Язиков, охранител Билла София

Бих искал да изкажа благодарността си към преките си ръководители за добрата професионална работа и положени усилия които показвате към нас, така че да се квалифицираме и да сме в помощ на фирмата. Възхитен съм от екипа който отговаря за Билла 268, като им благодаря за тяхната всеотдайност и професионализъм, както и за доброто отношение от началниците, изключително отговорни и винаги отзивчиви. Благодарение на техните усилия А. S. P е една от водещите охранителни фирми в бранша. Очаквам с желание да продължим дългосрочната съвместна работа с фирма A. S. P

Иван Бонев, охранител Билла София