КОНТАКТЕН ЦЕНТЪР

0700 11 112

contacts@asp-bg.com

ДЕНОНОЩЕН ОПЕРАТИВЕН ЦЕНТЪР-24/7

За връзка при алармени сигнали и други събития, свързани с охраната на вашите обекти.

0700 11 112

operative_centre@asp-bg.com

МНЕНИЯ НА СЛУЖИТЕЛИ

Доволен съм от фирмата, понеже всичко изработено се плаща до стотинка, без забавяне. Работя по график има възможност за допълнителни часове по мое желание, което е добре, когато пожелаеш допълнителен доход и не се налага да си търся 2ра работа. Екипът в Бургас е доста добър и с някои от колегите създадохме трайни приятелства.

Живко Герасимов, автопатрул в Бургас, 2020

Моята кариера в Ей Ес Пи, започна през септември 2017г. за този период, бях служител в отдел Кеш Мениджмънт, като инкасатор, 6месеца по – късно се преквалифицирах в Специалист ТСС и след само 1 година, фирмата ме оцени и ми даде възможноста да израсна до ръководител на регион Бургас. Естествено не и без помощта на колегите от ЦО София, на които много благодаря за съдействието и помощта, без която нямаше да се справя и да бъда успешен.

Стоян Русев, регионален мениджър в Бургас, 2020

Харесва ми работната среда. Работи се спокойно без напрежение. Заплатата не е висока, но винаги я получавам на време.

Росен Станев, автопатрул Варна, 2020

Когато постъпих в АSP 2018 г. ме пратиха на обект Лъвов мост, до тогава не бях работил с хора в моята практика, като охранител. В работата ме въведе Г-н Николаков. Много съм благодарен, че ме научи да работя с компютър. До тогава не бях работил. Научи ме да боравят и да мога да виждам нарушителите, които се възползват от стоките в магазините на Билла. Безкрайно МНОГО съм благодарен на този Човек! - Обичам го! Вторият Човек, от който съм възхитен , това е: г-ца СТАНИСЛАВА, прекрасна, любезна, отзивчива и готова да се притече веднага на помощ, когато и за каквото и да е било! Грижовна и винаги отворена към колегите!!!? Третият най-хубав човек с когото съм се срещал, това е Г-н СЕЙДЕВ, нямам думи, с които да изразя, това което изпитвам към този наш Началник! Срещал съм се 5-6 пъти, но неговото излъчване, отношение, разговор с всички е ....не може да се опише или изговори!!! БЛАГОДАРЯ, че имаме такива Ръководители! Възхитен съм, благодаря от все сърце.

Ангел Демирев - охранител в Билла София, 2020

Служител съм на фирмата от 01.10.2014г. На позиция спец.`` ТСС `` (спец. Технически системи за сигурност ). Благодарение на Ей Ес Пи придобих допълнителни умения в сферата на сигурноста и по конкретно в раздела СИС и Видеонаблюдение. Благодарен съм на Ей Ес Пи за доверието което получавам и за възможноста да давам идеи, които се оценят и осъществявам за подобряването на условията на труд и работния процес.

Ганчо Петров, специалист ТСС в Бургас, 2020

Откакто работя във фирма ASP Ltd. съм изключително доволен от коректността, която получавам, както и невероятния късмет да работя с хора, които са истински професионалисти в охранителната дейност. Невероятен късмет е да работиш в екип със ``СОК`` Калоян Димитров, който се отзовава на проблемите с невероятна бързина и коректно решение за всеки проблем . Също така истински професионалист е МЕНИДЖЪР ``КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ`` Румен Сейдев, който също е готов да съдейства при необходимост, за да може фирмата да предлага най-качествената услуга на пазара. Голям принос за ефективната работа на фирмата допринася както и РЕГИОНАЛНИЯ МЕНИДЖЪР ИВЕЛИН КОЧЕВ, така и невероятните умения и знания на техниците, като най-голям принос е на главния техник Даниел Начев. Благодарение на уменията, знанията и големия професионализъм фирма ASP Ltd . е една от най-добрите в бранша и съм горд, че съм част от нея.

Теодор Свиленов, началник охрана Мото-Пфое Люлин, 2020

Харесва ми отношението на работодателя към служителите. Автомобилите са нови и се поддържат в отлично състояние. Приятна работна атмосфера.

Николай Петков, автопатрул Варна, 2020

Служител съм от 4 години и за този период, фирмата винаги е била на ниво, всеки 1 час , който съм изработил, ми е бил платен, по своя самоинициатива съм давал извънредни смени за които пък фирмата ме награди с бонус, че съм помогнал. Винаги началниците са ми влизали в положение и са били коректни. Аз лично съм доволен.

Теодор Кипров, охранител в Несебър, 2020

Започнах работа в Ей Ес Пи ЕООД, през 2017 год., като сезонен охранител на обект: СОЛ НЕСЕБЪР, след края на летния сезон фирмата ми предложи да бъда назначен на обект - МОТО-ПФОЕ, година по – късно , бях повишен в Автопатрул и само след 7 месеца, отново бяха оценени моите усилия и способности и ме издигнаха до начални охрана на обект: Бургас Комерс АД, за мен фирмата е лоялна, държи и оценя служителите си, които съвестно вършат задълженията си съвестно.

Деян Димитров, началник охрана в Бургас, 2020

Доволен съм от Ф.О. на ASP, точни и коректни към поведение им служители и техни колеги.

Стефан Костадинов, охранител централен офис ASP в София, 2020

Има мениджъри, и мениджъри. Добрите мениджъри са хора, които знаят, как да мотивират, обучават, развиват и прощават. Хора за пример, търсещи и намиращи решение на всекидневните проблеми. Гордея се, че работя, уча, развивам и най-важното черпя от Истински професионалисти, като Милена Велчева - началник охрана, Станислава Николова - Специалист Обслужване на Клиенти, Николай Николаков - Специалист Обслужване на Клиенти, Калоян Димитров - Специалист Обслужване на Клиенти, Ивелин Кочев - Регионален мениджър за град София и Румен Сейдев - мениджър корпоративни клиенти.

Даниел Петков, охранител в Кауфланд София, 2020

От постъпването ми на работа в охранителна фирма ASP Ltd. В началото на годината до сега не съм получавал негативно отношение от страна на ръководството. Винаги съм получавал добро отношение и разбиране. Бях въведен в работата и подробно и търпеливо бях инструктиран за задълженията ми на работното място. Никога не ми е отказвана помощ или допълнителни разяснения когато възникнат въпроси. ASP Ltd. е коректна спрямо заплащането работната заплата в срок без нито един ден забавяне.

Атанас Ангелов, охранител в Стара Загора, 2020

Калоян Димитров е изключителен професионалист, който си гледа работата и се грижи за хората от екипа на ASP.

Георги Станев, охранител в Мото-Пфое Младост, 2020

По отношение на заплащането не е имало нито един ден забавяне на заплатите, всички дължими осигуровки също са платени в срок. Автомобилите ползвани за автопатрулната дейност са нови и се поддържат в оторизиран сервиз. Каквито и въпроси да имам свързани с работата ми никога не ми е отказвани отговори, обяснения и обучение. Аз се старая да дам всичко от себе си както за да подпомогна работата на компанията.

Тодор Колев, началник автопатрул в Стара Загора, 2020

Работя в ASP Ltd. от 13 г. само това, че толкова време работя в компанията е показателно какво е отношението ми. 1. Заплатата се плаща точно на деня. 2. Колкото съм заработил толкова получавам. 3. Отнасят към мен с уважение. 4. При нужда винаги са откликвали и са ми оказвали съдействие. За мен ASP е най- коректната фирма.

Ганчо Ганев, охранител в Стара Загора, 2020

Здравейте, искам да кажа няколко положителни неща за най - добрата охранителна фирма ASP. Работя повече от две години в тази фирма и мога да кажа че отношенията между работодател и служител са много добри. Служителите са обучавани и подготвени по най- високите стандарти в охранителния бизнес. Началниците в тази фирма, като Николай Николаков, Станислава Николова, Румен Сейдев , Ивелин Кочев и Калоян Димитров са професионалисти и благодарение на тях служителите са добре подготвени и обучавани. Фирмата е много стабилна и искам да кажа да продължава още повече да бъде стабилна.

Осман Низамов, охранител в Кауфланд София, 2020

Здравейте! Аз съм много доволна от фирмата. Колегите са дружелюбни и няма интриги, работата върви гладко. Заплащането е на ниво и никога не се бави. Шефът е коректен и никога не е проявил неуважение към някого.

Ива, охранител в Български Пощи, 2020

Още, когато постъпих на работа във фирмата ми направи отлично впечатление доброто отношение уважение от всички началници, Г-Н Румен Сейдев, Г-ЦА Станислава Николова, Г-Н Николай Николаков и още много други. Винаги са били много точни във всяко едно отношение уважават ни като служители във фирмата затова винаги съм била и аз много отговорна към задълженията си. Много отговорни и винаги дисциплинирани, когато нещо не ние било ясно и сме срещали трудности те са ни помагали затова искрено им благодаря, че работя с тях и ще чакам с нетърпение да се върна на работа и отново да работя с тези отговорни млади хора каквито са те. Знам че и за тях не е лесно, но винаги сме се разбирали чудесно. НЕВЕРОЯТЕН ЕКИП. БЛАГОДАРЯ НА ФИРМАТА ЗА ВСИЧКО И ЗА ЧУДЕСНОТО РАЗБИРАТЕЛСТВО.

Красимира Стойчева, охранител Кауфланд, 2020

Тази фирма е много коректна към своите служители! Заплатите се получават навреме и колегите са супер!

Асен, охранител в Български Пощи Пловдив, 2020

Много добри условия на труд. Коректно заплащане и спазване на трудовото законодателство. Съдействие при възникнали проблеми на работното място. Спазване на добрия тон между служители и ръководството.

Савина, охранител в Български Пощи, 2020

Работя във фирмата от около 6г. с прекъсвания. Прави ми впечатление, че сегашното ръководство на отдел магазинна мрежа в лицето на Сейдев,Николова и Николаков е коректно към служителите си.Успех!

Любен Вътов, охранител търговски обект в София, 2020

Здравейте, вече повече от две години работя при вас. Доволен съм от коректността и от начина ви на работа.

Адинол Шемшединов, охранител в Кауфланд Надежда, 2020

Здравеите приятели и колеги!!!,ASP магията до която се докоснах една година и седем месеца..Огромно благодаря на всички с които бяхме заедно,споделяхме радостни и тъжни при това трудни моменти от работата ни..Но,има едно голямо НО..Останахме приятели,останахме хора,останахме добри,слънчеви и позитивни във времето назад и занапред...Разделям се с топлина почтенност и човещина...За този миг от живота ми Благодаря..Успешна 2020 за всички ви...Заслужавате го! С доверие Краско...

Краси Цонин, охранител търговски обект в София, 2020

Здравейте, АЗ СЪМ АТАНАС ЯЗИКОВ СЛУЖИТЕЛ В ASP НА ОБЕКТ БИЛЛА 224-КОСТИНБРОД Искам да изразя своето възхищение от екипа, който отговаря за БИЛЛА 224 В ЧАСТНОСТ СТАНИСЛАВА НИКОЛОВА, НИКОЛАЙ НИКОЛАКОВ И РУМЕН СЕЙДЕВ, КАТО БЛАГОДАРЯ ЗА ТЯХНАТА ВСЕОТДАЙНОСТ И ВИСОК ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ БЛАГОДАРЯ.

Атанас Язиков, охранител Билла София, 2020

Бих искал да изкажа благодарността си към преките си ръководители за добрата професионална работа и положени усилия които показвате към нас, така че да се квалифицираме и да сме в помощ на фирмата. Възхитен съм от екипа който отговаря за Билла 268, като им благодаря за тяхната всеотдайност и професионализъм, както и за доброто отношение от началниците, изключително отговорни и винаги отзивчиви. Благодарение на техните усилия А. S. P е една от водещите охранителни фирми в бранша. Очаквам с желание да продължим дългосрочната съвместна работа с фирма A. S. P

Иван Бонев, охранител Билла София, 2020