КОНТАКТЕН ЦЕНТЪР

0700 11 112

contacts@asp-bg.com

ДЕНОНОЩЕН ОПЕРАТИВЕН ЦЕНТЪР-24/7

За връзка при алармени сигнали и други събития, свързани с охраната на вашите обекти.

0700 11 112

operative_centre@asp-bg.com
 

30 ГОДИНИ КАЧЕСТВЕНА ОХРАНА

ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА

ASP се позиционира като лидер по качество на услугата за физическа и жива охрана и гарантира това със сложна и комплексна система за контрол на всички свързани с тази дейност процеси.

 

Повече от 30 години ASP непрекъснато развива охранителните услуги, които предлага на своите клиенти. Прилагаме последните световни тенденции за Физическа охрана, съчетана с технически средства и изкуствен интелект. Инвестираме значителни средства в модернизация. Съвременните технологии позволяват повишаване качеството на услугата и оптимизиране на разходите за клиента.

 

Ако вие сте в положение всяка година да плащате повече, без това да дава своята добавена стойност, ние сме на разположение за безплатна консултация, с цел да предложим оптималното за Вашия обект охранително решение.

Към момента ASP охранява бизнеса на водещите международни компании в България и български корпоративни клиенти, като търговски вериги, логистични центрове, офис сгради, бизнес паркове, производствени предприятия, автомобилни представителства и други, на които гарантира безупречни резултати. Ключовите ни клиенти можете да разгледате в портфолиото ни. Ние следим редовно удовлетвореността на всичките ни клиенти в София, Пловдив, Стара Загора, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик, Благоевград, Русе, Враца, Добрич, Хасково, Велико Търново, Габрово , Търговище, Дупница, Шумен и Смолян и цяла България.

 

Живата ни физическа охрана може да бъде въоръжена и невъоръжена, като цялостната услуга включва следните елементи.

ОСНОВНА УСЛУГА
  • Извършване на охранително обследване преди поемане на обекта, както и при промяна на организацията му;

 

  • План за охрана, разработен за конкретния обект;

 

  • Обучени охранители с фирмено облекло по стандартите на ASP;

 

  • СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ НА ОХРАНИТЕЛНИЯ СЪСТАВ – за обекта Ви ще внедрим нашата иновативна система за контрол на обходите и охранителите. Тази система за контрол на охранителния състав е разработена специално за нуждите на ASP и ни дава пълен контрол над действията на охранителите, съгласно плана за охрана на обекта. Нашите клиенти получават достъп до мобилното приложение на системата, през което имат информация в реално време за охраната на своя обект.

 

  • Денонощен оперативен център за обработка на сигналите от обекта и реакция от автопатрулен екип;

 

  • Имуществена отговорност и застраховка;

 

  • Супервайзор, гарантиращ високото качество на предлаганата услуга чрез редовна проверка на работата на охранителите, обектовата документация по места, както и срещи с представители на Възложителя;

 

  • Изграждане на технически системи и извеждане на част от камерите на обекта в оперативния център на ASP с цел контрол на критичните точки
    в обекта и работата на охранителите.
ОХРАНА НА МЕРОПРИЯТИЯ

На своите настоящи клиенти ASP може да предостави охранителна дейност по организиране, обезпечаване, режим на контрол и безпрепятствено протичане на масови мероприятия. ASP разполага с всички необходими ресурси, за да гарантира сигурността на участниците и безпрепятственото протичане на всички масови прояви, чрез професионално отношение и доказан опит.

 

Предлагаме ви безплатна консултация, за да намерим оптималното решение за вашия обект.

За запитване и консултация се свържете с нашия екип

 

 

КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

Охранителна фирма ASP е дългогодишен доверен партньор на компании от всички бизнес сектори  – световни марки и международни компании, водещи търговски вериги, офис сгради, бизнес и индустриални паркове, производствени предприятия, банки, логистични центрове, строителни обекти, хотели и затворени комплекси, учебни и болнични заведения, енергоразпределителни дружества, телекомуникационни компании и други.

ГАЛЕРИЯ

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

ASP има за цел постоянно да поддържа позиция на лидер по качество за своите настоящи и бъдещи клиенти. Затова сме и изборът на множество световни марки и международни компании за комплексната охрана на бизнеса им на територията на България.

Клиентска Удовлетвореност

Високата клиентска удовлетвореност е ключова цел в работата на нашия екип. Следим оценката на клиентите за услугите ни редовно чрез комплексна система, личен подход към всеки клиент и онлайн канали.

Клиентски Резултати

Опитът ни показва, че най-добрият начин да се оцени работата на една фирма е през настоящите й клиенти. След първоначална среща, можем да предоставим контакти на наши клиенти, за да получите от тях независима оценка за работата ни и ефектът за всеки клиент.

Комуникация с Клиентите

Екипът ни поддържа постоянна комуникация със своите корпоративни и индивидуални клиенти. Винаги сме на разположение за клиентите ни и вземаме под внимание всяка забележка за подобряване на услугите ни.

Правила, Система и Технологии

Прилагаме комплексна система от правила и AI охранителни технологии с изкуствен интелект, с цел постигане максимално качество на охрана. Прилагаме последните тенденции в управлението, ISO стандарти, виртуален охранител и отдалечени охранителни услуги.

Бизнес Подход

Принципът на бизнес подход означава, че винаги поставяме интереса на клиента на първо място. Услугите и офертите ни са резултатно ориентирани, така че да донесат реални бизнес резултати на клиентите.

Ценим Служителите

ASP постоянно модернизира услугите си, но служителите остават нашият най-важен актив. Подбираме най-добрите служители, даваме възможност за развитие в организацията, оценяваме представянето на всеки и ценим качествените професионалисти.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

 

Фирмен Профил

40

Международни Клиента

130

Обекта на Търговски Вериги

10000

Индивидуални Клиенти

365

Дни Неуморна Работа