КОНТАКТЕН ЦЕНТЪР

0700 11 112

contacts@asp-bg.com

ДЕНОНОЩЕН ОПЕРАТИВЕН ЦЕНТЪР-24/7

За връзка при алармени сигнали и други събития, свързани с охраната на вашите обекти.

0700 11 112

operative_centre@asp-bg.com

НОВИНИ

Coca-Cola, най-разпознаваемата световна марка,  е големият успех на екипа ни за 2023

Целият екип на ASP е изключително горд с успеха, да спечели доверието на Coca-Cola, най-известната марка в света и една от най-големите международни компани. 2024 стартираме охраната на базите на компанията. Имената на клиенти ни са атестация за услугите ни.

 

Февруари 2024

Massimo Dutti започва охрана на своите магазини, като отново предпочетеният партньор е ASP

Само януари е, а поредна международна марка избира ASP за свой доставчик на охранителни услуги в България. Стартираме с ключовите обекти на марката в моловете на София.

 

Януари 2024

2024 стартираме с нов ключов клиент в лицето на известната верига магазини за дрехи H&M

Добрите новини не спират. Трудът на екипа на ASP и качествените услуги, от последно поколение, продължават да бъдат оценявани от все по-голям брой международни компании. H&M ни довери охраната на трите свои най-важни магазини в София.

 

Януари 2024

ASP внедрява AI изкуствен интелект в последното си поколение услуги за повече качество и ефективност

Иновативните охранителни решения на ASP с изкуствен интелект (AI) позволяват повишаване качеството на услугата по охрана, заедно с оптимизиране на човешкия фактор. Решенията са конкретни и индивидуални за всеки отделен обект.

 

Декември 2023

Коледно парти 2023 на ASP с код жълто и наградени служители с над 20 години в компанията

Коледното парти на ASP и тази година се проведе в 5-звезден хотел с безброй удобства и при зимна приказка с нов сняг. Акцентът на партито беше “жълто”, защото това е цвета за просперитет през 2024г. Партито беше незабравимо и първо за над 15 охранители от цялата страна. Наградени бяха и всички служители с над 20 години стаж в ASP с плакет и парична награда.

 

Декември 2023

Партньорството на ASP с немската верига магазини KiK достигна 50 охранявани обекта

Мениджърският екип на ASP, който отговаря за обслужването на нашия ключов корпоративен клиент KiK, беше поканен на откриването на 50-ия магазин на веригата в България. Горди сме, че сме ексклузивен доставчик на охранителни услуги за всички 50 магазина на веригата.

 

Ноември 2023

Bershka и знаковият им обект в Paradise Mall са новият ключов клиент за ASP

Международната верига магазини BERSHKA е един от последните ни нови клиенти. Качеството на охранителните ни услуги в България и професионализмът на екипа ни бяха отново водещите причини, за това пореден световен бранд да избере ASP. Стартираме партньорството ни с ключовия им обект в Paradise Mall.

 

Септември 2023

ASP отпразнува 30 годишнината си с голямо празненство и тийм билдинг на морето

Екипът прекара уикенд пълен със събития, забавления и спа удобствата на 5-звезден хотел. В знак на благодарност и признателност към работата на всички бишви и настоящи охранители, собственикът и основател – Петър Миланов, по време на празничната вечер, беше облечен със стандартната униформа за охранители на компанията.

 

Септември 2023

Производител номер 1 в Европа на oкабеляване за автомобили – Leoni се доверява на ASP

Вече една година ASP осигурява охраната на завода на Leoni в Плевен. Leoni е лидер за Европа и четвърти в света сред производителите на електрически системи, кабели и други компоненти за автомобили. Също както конкурента си VOSS и те избраха нашата охранителна услуга. За нас е чест, че най-добрите в света избират ASP.

 

Септември 2023

ASP поднови сертификата за запазена марка на компанията за Европа и Северна Америка

Вече 12 години ASP защитава своята марка и всички други фирмени реквизити на пазарите в ЕС и Северна Америка чрез сертификат на “Службата на ЕС за интелектуална собственост”. Ние сме единствената охранителна фирма в България, защитаваща своята марка в ЕС.

 

Септември 2023

Nestle разшири партньорството си с ASP с допълнителни охранителни услуги

Развитието на партньорството ни с настоящи клиенти е голяма чест за нашия екип. Това е доказателство за нас, че сме оправдали доверието и клиентът е останал доволен, особено когато това е международен лидер като Нестле.

 

Юли 2023

Екипът на ASP изненада основателя и управител на ASP с тайно парти за 30 годишнината

ASP празнуваме 30 ГОДИНИ лидерство на българския пазар на качествени охранителни услуги. Така отбелязахме юбилея ни в централния офис, с много настроение, тематична торта, балони, тениски и разбира се шампанско.

 

Юли 2023

На 7 юли 2023 се навършиха 30 години от основаването на ASP

Официално 30 години даваме най-доброто от себе си, за да бъдем еталон за качество на охранителните услуги в България. Горди сме с годишнината и сме благодарни на всички наши бивши и настоящи служители, клиенти и партньори. Продължаваме да покоряваме нови върхове.

 

Юли 2023

Гигантът в аутсорсинг услугите TTEC е новият клиент на ASP

Ttec е един от световните лидери в аутсорсинг услугите с офиси в над 86 локации, на 6 континента и 70 000 служителя. Изборът на качествената охрана на ASP за офиса им в Пловдив е още едно потвърждение, че най-добрите в света избират нас за партньор в България.

 

Юли 2023

И веригата магазини Lilly се спря на качествената охрана на ASP

Lilly Дрогерии избраха ASP за партньор в охранителната дейност на обектите им. Съвместната работа на двете Компании стартира с охраната на един от най-престижните им магазини в МОЛ Парадайс.

 

Юли 2023

ASP охранява фестивал “Паркът” в Бизнес Парк София

От петък до неделя (23-25 юни 2023) се проведе фестивал “Паркът”, който представи новите публични пространства и арт намеси в Бизнес парк София и изпълни офис зоната с ново изкуство, музика, представления и разнообразни активности за всички възрасти и посетители. ASP се погрижи за сигурността на малки и големи.

 

Юни 2023

ASP охранява откриването на новия шоурум на Mercedes-Benz

През април ASP охранява грандиозното откриване и парти на новият модерен шоурум на Силвър стар и Mercedes-Benz на околовръстен път София. Събитието беше посетено от много специални гости от България и чужбина. Още едно качествено предоставяне на охранителни услуги от нашия екип.

 

Април 2023

Посолството на Полша избра охраната на ASP

След проведен конкурс посолството на Полша избра ASP за свой партньор. За нас е чест, че все повече чужди държави, инвеститори и международни компании избират  да работят с нашия екип с професионалисти на световно ниво.

 

Март 2023

DM предаде на ASP охраната на още 3 свои търговски обекта в България

DM е поредният наш корпоративен клиент, който разширява ползването на качествената ни охрана за повече обекти. Действията на нашите клиенти са доказателството за нас, че поддържаме най-високо качество на пазара в България

 

Януари 2023

Decathlon избра ASP  за охранителна услуга на още 2 свои магазина

Decathlon България реши да разшири партньорството с ASP, за да получи качествена охрана в още 2 свои магазина – единият в Пловдив, а другият в София. За нас е признание за качество, когато наши клиенти искат да ползват повече наши услуги.

 

Януари 2023

Landmark избра ASP за охрана на емблематичния Porsche Center и друга своя сграда

Landmark е един от големите инвеститори в България, който управлява множество бизнес сгради. Да потърси качеството на ASP за 2 свои обекта, е чест за нас особено, когато единият от обектите е емблематичният Porsche Center в близост до Летище София.

 

Януари 2023

ZARA – международният моден гигант избра нашата представителна охрана за магазините си

Zara е една от най-големите международни модни фирми. Тя е част от Inditex – една от най-големите дистрибуторски групи в света. Само можем да бъдем щастливи, че трудът на екипа на ASP за постигане на световно качество на охранителни услуги, бива оценен от най-големите в Света.

 

Ноември 2022

Специален празник на специален член от екипа на ASP – мениджър ЧР Тони Стоев

С голям купон с диджей отпразнувахме рождения ден на нашия любим колега Тони Стоев, който повече от 20 години е част от ASP и ръководи подбора на най-ценния актив на фирмата ни – служителите, които работят ежедневно с максимално висок професионализъм и качество. Поздравления, Тони, от целия екип и ръковдството на ASP.

 

Ноември 2022

Водещият сайт за онлайн продажби Ozone.bg избра ASP за охраната на логистичния си център

Водещият сайт за онлайн търговия Ozone.bg търсеше качествена охрана на своя логистичен център, която да гарантира сигурността на стоките в него. Екипът ни за пореден път доказва, че е еталона за качество на българския пазар и клиентите го потвърждават с избора си.

 

Октомври 2022

Mercedez-Benz избра ASP за охраната на своите представителства в България

За нас от ASP е истинско признание за нивото на услугите ни, когато еталонът за качествено автомобилостроене Mercedez-Benz и Силвър Стар България избират нас пред конкуренцията. Компанията доверява представителната охрана на своите шоурумове в цялата страна на ASP.

 

Октомври 2022

Логистичната компания Transpress избра ASP за своя най-нов и модерен склад в Божурище

Transpress е още една водеща логистична компания в България, която последва примера на DHL и потърси качество и представителност в охраната на своите бази от ASP. Благодарим на Transpress за гласуваното доверие за чисто новата им логистична база в кв.Божурище!

 

Октомври 2022

ASP обнови автопарка си с десетки нови автомобили

С цел поддържане на висока надеждност и качество на охранителните услуги, ASP за пореден път обнови автомобилния си парк, за да гарантира надеждни охранителни услуги. Качеството е наш приоритет и спазваме обещаниeто си към безбройните ни взискателни клиенти.

 

 

Август 2022

VOSS Automotive избра охраната на ASP за предприятието си до град Ловеч

Горди сме с новите ни клиенти VOSS Automotive Bulgaria и производственото им предприятие до град Ловеч. Компанията е международен доставчик на автомобилни компоненти на групата Volkswagen и много други водещи автомобилни марки. В края на юни стартираме качествената охрана на този пореден международен клиент.

 

Май 2022

Офис сграда Bulgaria Tower и дом на KPMG избра също качеството на ASP

ASP е предпочетена за доставчик на охранителни услуги и от Bulgaria Tower, по-известна като офис сградата на лидерът в консултирането KPMG на бул.България в София! Изборът ни от пореден корпоративен клиент и емблематична бизнес сграда, е поредното доказателство за преимуществото на качеството на услугите ни спрямо нашите конкуренти.

 

Май 2022

Екипът на ASP участва в засаждане на гора до София

Като социална отговорна компания, част от екипа на ASP се включи в събитие на своя ключов клиент Nestlé и засади 200 дръвчета за бъдещето на децата, България и Земята!

 

Април 2022

Още една офис сграда в София с охрана от ASP

От края на Април 2022 поредна висококачествена офис-сграда на булевард Тодор Александров ще получава представителна охрана от екипа на ASP. Все повече бизнес клиенти откриват в нашата визия и услуги, търсеното световно качество.

 

Април 2022

Международната верига DM избира нас за охраната на повече свои магазини

Ръководството на DM открива качеството в нашата работа и охранителната ни услуга. Затова и сме предпочетени за доставчик на охрана за допълнителен брой техни магазини пред нашите конкуренти. Благодарим за доверието, което се опитваме да защитаваме всеки ден.

 

Април 2022

CargoAir сменя охраната на логистичната си база с качеството на ASP

От Април 2022г., още една водеща компания в сферата на логистиката и по-специално въздушното карго, избра да се довери на високото качество на ASP. CargoAir радостни сме, да ви посрещнем в нашето семейство от клиенти.

 

Април 2022

Скорпион Шипинг довери за охрана логистичната си база в София на ASP

“Скорпион Шипинг” е поредна водеща компания в логистичния и спедиторски сектор, след световния лидер DHL, която се доверява на качествената охрана на ASP. Стартираме охраната на основната административна, складова и логистична база на компанията в София.

 

Април 2022

ASP се включи в закупуването на храни и продукти за над 100 украински бежанки с деца

ASP се включи в закупуването на храни и продукти за бежанки с деца, заедно с други дарители от платформата “ЗаБългария”. Подкрепата беше доставена на комплекса, изграден от Гората.бг и доброволци. Похвала за екипа им и за новият дом в Перник, който дават на над 100 майки и деца от Украйна!

 

Март 2022

ASP спечели охраната на още един логистичен център на DHL в България

От януари 2022г., международният лидер в логистиката DHL, довери охраната на още един от своите логистични центрове в България на екипа на ASP. Благодрим на екипа ни за превръщане на обещанията за високо качество в дела, което се забелязва и оценява от клиенти като DHL.

 

Януари 2022

Офис сграда Европарк Център от януари е част от нашите ценни клиенти

От началото на новата 2022г. ASP пое за охрана още една емблематична офис сграда в София – Европарк Център на бул. “Цариградско шосе”.

 

Януари 2022

Hilton Sofia е още един 5-звезден хотел в портфолиото на ASP

Започваме 2022 с новина, че 5-звездният хотел HILTON София, част от световната премиум хотелска верига, се спря на качествените охранителни услуги на ASP. За нашият екип е чест, че най-добрите в света ни избират за техен партньор в България.

 

Януари 2022

Nestle е поредната международна корпорация клиент на ASP

Новата 2022 година донесе още един резултат от усилената ни работа. Световният лидер Nestle откри качеството и професионализма в нашите услуги и се присъединява към портфолиото ни от клиенти.

 

Януари 2022

Най-новата и модерна офис сграда в София Synergy Tower избра качеството на ASP

Synergy Tower е поредната офис сграда, която от 15.11.2021 влезна в портфолиото от бизнес сгради, които ASP охранява . Доволни сме, че оправдаваме доверието на международни компании от всички сектори на икономиката.

 

Ноември 2021

Търговски центрове GALERIA ни се довериха за охраната на мола им в Стара Загора

Веригата търговски центрове (молове) на българския пазар – Galeria, довери от 01.Октомври 2021 охраната на търговски център GALERIA Стара Загора на ASP. Ще работим за доказване високото качество на услугите ни, както при всички други международни компании и вериги, които ни се доверяват.

 

Септември 2021

ASP спечели конкурс на Билла България за охрана на магазините на веригата

Билла България – след проведен конкурс, за пореден път гласува доверие на ASP за охрана на голяма част от своите най-натоварени магазини. Винаги работим за дългосрочни резултати и взаимоотношения, което се вижда от клиентите ни.

 

Май 2021

SOL Group – пореден международен клиент избрал ASP

Екипът на ASP е горд, че поредна международна компания СОЛ България, част от групата SOL GROUP с централа в Италия и годишни приходи над 3 милиарда евро, оцени високите стандарти на услугите на ASP и ни избра за свой партньор в България.

 

Май 2021

ASP премести офиса си в Бургас на нов адрес

ASP премести своя офис в град Бургас на адрес – ж.к. Славейков, блок 146. Всички наши настоящи и бъдещи клиенти са добре дошли в новия офис.

 

Май 2021

Kaufland довери двата най-трудни свои обекта за охрана на ASP

Като признание за високото ниво на нашите охранителни услуги, Кауфланд България довери охраната на двата най-трудни за охрана свои филиала на ASP. Екипът ни е радостен, когато високото качество и резултатите ни биват ценени от клиентите.

 

Март 2021

Немската верига KiK избра ASP за охраната на всички свои обекти

След като през 2020 година стартирахме като един от партньорите за България на международната верига магазини KiK, сме радостни да съобщим, че бяхме избрани за изключителен доставчик на охранителна услуга за всички техни магазини в България.

 

Март 2021

София Тех Парк е нашият нов корпоративен клиент

ASP спечели пореден емблематичен обект за охрана. От 01 февруари на качеството на нашите услуги може да разчита големият бизнес парк за иновации “София Тех Парк”. Подобно на “Бизнес парк София”, нашият екип ще осигурява сигурността на цялата огромна площ на бизнес комплекса и сградите в него.

 

Февруари 2021

Луфтханза Техник София избра ASP за охрана на своята ремонтна база

Подразделението за поддръжка и ремонт на самолети на световноизвестната авиокомпания Луфтханза – Луфтханза Техник София, е поредна западна компания, която открива очакваното високо качество на охрана в услугите на ASP. Екипът ни поема охраната на ремонтната им база през февруари и ще гарантира сигурността.

 

Януари 2021

Мениджмънтът на офис сграда избра качеството на ASP

От 01.12.2020 можем да се похвалим с пореден клиент офис сграда в София, който се довери на качеството на физическата и комплексна охрана на ASP. BLVD Residence добре дошли в семейството на нашите клиенти и партньори!

 

Декември 2020

Kaufland доверява охраната на пореден свой обект на ASP

С качествената си работа екипът на ASP спечели доверието за охраната на пореден търговски обект в София (Овча Купел) на нашия ключов клиент – международната верига Kaufland Bulgaria. Благодарим за доверието!

 

Ноември 2020

Охранителите ни в Бизнес Парк София охраняват с електрическа трутинетка

В ASP сме модерни и иновативни и в традиционните охранителни услуги. Охранителите ни в Бизнес Парк София вече разполагат с електрическа тротинетка за гарантиране качество на услугите и реакция.

 

Септември 2020

Немската верига за дрехи KiK навлиза на българския пазар и избра ASP за свой партньор

Една от най-големите немски вериги в Европа за облекла KiK избра услугите на ASP за новооткритите си магазини в България – София, Пловдив и Плевен. За нас е чест, когато пореден корпоративен клиент от западна Европа и по-специално Германия, открива търсеното качество и сигурност в нашите охранителни услуги.

 

Юли 2020

Италианската компания Orlandi Spa избра ASP

Италианската ORLANDI SPA избра качеството на ASP за шивашката си фабрика в България. За екипът ни е радост, че поредна международна компания се доверява на качествената охранителна компания.

 

Юли 2020

ASP премести офиса си във Варна на нов адрес

ASP смени адреса на офиса си в град Варна. За всички наши клиенти, новият адрес на офиса е Варна, кв.Трошево, ул.Тихомир до блок 40.

 

Юни 2020

Представител на фармацевтичния сектор стана част от нашето портфолио

“Екос Медика” довери физическата охрана на свои обекти на ASP. Представител и на фармацевтичния бранш стана част от нашето широко портфолио. Гарантираме и работим за безупречно качество на нашите охранителни услуги.

 

Юни 2020

Световният лидер в строителството Wienerberger избра ASP

От началото на 2020г. екипът на ASP стартира в рамките на само 2 дни охраната на завод на международната компания Wienerberger, еталон за качествени материали за строителството. Държащите на качество избират ASP.

 

Април 2020

Поемаме за охрана 2 допълнителни магазина на ФАНТАСТИКО

От 09.03. този месец, дни преди разрастване на епидемията от корона вируса, ASP прие ангажимент за охрана на още два магазина на своя клиент – веригата супермаркети Фантастико – на бул. Мадрид и в Красно село.

 

Март 2020

Горди сме с нашият нов ключов клиент – Бизнес Парк София

ASP се радва да съобщи, че от началото на Март 2020г. най-големият бизнес парк в България – “Бизнес Парк София” избра качеството на нашите охранителни услуги за цялата територия на обекта.

 

Март 2020

Нов високопроходим автомобил за района на Ярема, София

ASP осигури чисто нов високопроходим автомобил DACIA DUSTER за реакция при сигнали от охранявани обекти на територия на местността Ярема, в близост до София, с което ще гарантира бързата, навременна и качествена СОД реакция за клиентите ни в района. Така, постоянно работим в името на висококачествените услуги.

 

Февруари 2020

Камбаните Green Offices ще ползва физическа охрана от ASP

От началото на месец февруари спечелихме доверието и на модерната офис-сграда “Камбаните Green Offices” в София. Качеството отново ще бъде приоритет за нашия екип!

 

Февруари 2020

Клиентите на ASP повишиха оценката за услугите ни в границите до “Отлична”

Качеството е приоритет за всички услуги на ASP и затова нашият екип редовно следи удовлетвореността на своите клиенти със специална система за целта. Постепенно, през първите 6 месеца на 2018г., средната оценка на клиентите ни, се покачи от “много добра” до границите на “отлична”. ASP ползва цялостна система за контрол на качеството и удовлетвореността на клиентите, с което е новатор в сферата на охранителните услуги. Ние знаем всеки проблем на нашите клиенти и се стараем максимално бързо да го решим, за да гарантираме техната сигурност.

 

Януари 2019

ASP пое за охрана централния офис на DHL – световният лидер в експедицията

През 2018 ASP пое за охрана централния офис на DHL, световният лидер в експедицията.

 

Юни 2018

Новият премиум продажбен център на Moto-Pfohe с модерна система за охрана

През 2018 новият премиум продажбен център на Moto-Pfohe бе оборудван с модерна система за охрана от ASP.

 

Юни 2018

ASP е за повече български знамена на празниците и подкрепя проекта на “За България”

ASP е за повече български знамена на празниците и подкрепя проекта “Българи извадете знамената” на “За България”, в ролята си на корпоративен съмишленик на общността.

 

Повече за социалната корпоративна политика на ASP и какво прави, като отговорна компания, можете да намерите ТУК.

 

 

Май 2018

Офисът ни в Стара Загора с нов и модерен дизайн

След модернизирането на централата на компанията, през март 2018г. ASP стартира с обновяването на своите регионални офиси с този в Стара Загора. Целта на компанията е всички наши клиенти да усещат високото качество на услугите ни от момента на влизане в нашия офис с нов и модерен дизайн до получаване на крайната услуга. За нас е важно клиентите да ни считат за лидер в качеството на охранителни услуги в България.

 

Май 2018

БИЛЛА отново се довери на ASP за качество в охраната на техните магазини

БИЛЛА отново се довери на ASP за качество в охраната на техните магазини.

 

Май 2018

ASP с подкрепа за скаути от Каварна за засаждане на нова гора

ASP с подкрепа за скаути от Каварна за засаждане на нова гора, в ролята си на корпоративен съмишленик на общността “За България”.

 

Повече за социалната корпоративна политика на ASP и какво прави, като отговорна компания, можете да намерите ТУК.

 

Април 2018

ASP вече 1 година охранява SOFIA PARK VILLAS

ASP изгради комплексна система за охрана и контрол на достъпа и вече 1 година охранява SOFIA PARK VILLAS – затворен комплекс на годината за 2017г. Sofia Park Villas получи приза „Сграда на годината“ на официална церемония на 14.12.2017 за цялостна концепция в категория „Жилищни комплекси от еднофамилни къщи“ на най-престижния национален конкурс в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата. Качеството, което предлагаме и високата удовлетвореност на такъв важен клиент, както и да сме част от този успешен проект, придава смисъл в ежедневната работа на нашите специалисти.

 

Април 2018

ASP с подкрепа за републиканска шампионка за нова спортна инвалидна количка

ASP с подкрепа за републиканска шампионка за нова спортна инвалидна количка, в ролята си на корпоративен съмишленик на общността “За България”.

 

Повече за социалната корпоративна политика на ASP и какво прави, като отговорна компания, можете да немерите ТУК.

 

 

Април 2018

Карлсберг довери охраната на своите производствени и складови бази на ASP

През 2018 световният производител на бира Карлсберг България довери охраната на своите производствени и складови бази на ASP.

 

Март 2018

ASP с подкрепа за възстановяване на изгорял приют за бездомни животни

ASP с подкрепа за възстановяване на умишлено подпален и изгорял приют за бездомни животни във Варна, в ролята си на корпоративен съмишленик на общността “За България”.

 

Повече за социалната корпоративна политика на ASP и какво прави, като отговорна компания, можете да немерите ТУК.

 

Март 2018

ASP е новият корпоративен съмишленик на общността “ЗА БЪЛГАРИЯ”

През 2018 година в изпълнение на своята политика за “Социална Корпоративна Отговорност”, мениджмънт на ASP взе решение да стане новият корпоративен съмишленик на общността “ЗА БЪЛГАРИЯ” и да подпомогне реализирането на много положителни инициативи на дейни българи и организации.

 

Повече за социалната корпоративна политика на ASP и какво прави, като отговорна компания, можете да немерите ТУК.

 

Януари 2018

ASP контролира услугите си с един от най-модерните Мониторинг центрове в България

През последните няколко години ASP създаде и постоянно развива един от най-модерните Мониторинг центрове в България, през който контролира всички охранителни услуги, така че да гарантира най-високото качество в охранителния сектор за своите настоящи и бъдещи клиенти.

 

Декември 2017

ASP подмени Автопарка си с 60 нови автомобили

В средата на 2017г. ASP обнови част от Автопарка си с 60 нови автомобили за гарантиране на високо качество на всички свои комплексни услуги – СОТ, физическа охрана и инкасо.

 

Юли 2017

Нов и стилен дизайн в униформите на лидера в качеството ASP

През 2017 година ASP създаде нов и стилен дизайн в униформите на своите охранители, за да даде максимално качество, както в реалната охранителна дейност, така и във визията на своите служители.

 

Април 2017

ASP охранява първото по рода си оф-роуд шоу в България

ASP охранява първото по рода си оф роуд шоу в България – Land Rover Experience, което се проведе във Варна и София през м. Октомври 2014г. Жителите и гостите на двата града, преди всички имаха уникалната възможност да тестват способностите на четири автомобила от марката Land Rover. На специална конструкция, издигната на метри над земята, четири високопроходими автомобили показаха своите възможности и повишиха адреналина на гостите.

 

Октомври 2014

Участие на ASP във футболния турнир на Edenred Cup 2014

В събота 07.06.2014, бе даден стартът на първия футболен турнир на малки вратички Edenred Cup 2014 в София. Новосформирания отбор на ASP се представи изключително достойно и достигна до четвъртфиналите, което бе добър старт за отбора, който измежду многото работа успя за няколко дни да проведе активни тренировки и да изгради добър екип. Участие във футболния шампионат взеха много български и международни компании. Бест Фрутс, Карлсберг, Магма и Ърнст и Янг бяха съперници на ASP в приятелските мачове.

 

Юни 2014

Отлична оценка за ASP от световно известния художник Йонко Иван

ASP беше основен партньор на художествено-научния проект Геоложки пулс, който се проведе в Стара Загора -Регионалния исторически музей в партньорство с Нов Български Университет и Националната художествена академия. На ASP бе поверен транспорта и охраната на ценните картини, които бяха предоставени от Националната Художествена Галерия, Галерия- музей Дечко Узунов, частна колекция Димитър Инджов за изложбата от 13-05-2014г. до 17-06-2014г.

 

Май 2014

ASP охранява Варненската Опера

От началото на месец Декември 2013 година Варненската опера, повери охраната на една от красивите сгради в града на ASP. Услугата която ще предоставя офисът ни във Варна ще се осъществява от квалифицирани и професионално обучени охранители.

 

Декември 2013

ASP с участие в хитовия сериал „Под прикритие” по БНТ

Наши служители и солидна екипировка от бронирани и автопатрулни автомобили на ASP взеха участие в 3-тия сезон на хитовия български филм “Под прикритие”. Режисьори и сценаристи от Камера ООД изказаха огромната си благодарност за проявения професионализъм и отзивчивост към ръководството на ASP и служителите взели участие в сцени от филма.

 

Октомври 2013

Мащабно разширяване на дейността на офиса на ASP във Варна

От края на Ноември 2012 регионално представителство Варна разшири мащабно дейността на звено Мониторинг и реакция. Регионално представителство Варна е изградило над 1500 обекта със системи за сигурност и продължава на изгражда обекти на територията обхващаща североизточен регион.

 

Ноември 2012