КОНТАКТЕН ЦЕНТЪР

0700 11 112

contacts@asp-bg.com

ДЕНОНОЩЕН ОПЕРАТИВЕН ЦЕНТЪР-24/7

За връзка при алармени сигнали и други събития, свързани с охраната на вашите обекти.

0700 11 112

operative_centre@asp-bg.com

НОВИНИ

ASP спечели конкурс на Билла България за охрана на магазините на веригата

Билла България – след проведен конкурс, за пореден път гласува доверие на ASP за охрана на голяма част от своите най-натоварени магазини. Винаги работим за дългосрочни резултати и взаимоотношения, което се вижда от клиентите ни.

 

Май 2021

SOL Group – пореден международен клиент избрал ASP

Екипът на ASP е горд, че поредна международна компания СОЛ България, част от групата SOL GROUP с централа в Италия и годишни приходи над 3 милиарда евро, оцени високите стандарти на услугите на ASP и ни избра за свой партньор в България.

 

Май 2021

ASP премести офиса си в Бургас на нов адрес

ASP премести своя офис в град Бургас на адрес – ж.к. Славейков, блок 146. Всички наши настоящи и бъдещи клиенти са добре дошли в новия офис.

 

Май 2021

Kaufland довери двата най-трудни свои обекта за охрана на ASP

Като признание за високото ниво на нашите охранителни услуги, Кауфланд България довери охраната на двата най-трудни за охрана свои филиала на ASP. Екипът ни е радостен, когато високото качество и резултатите ни биват ценени от клиентите.

 

Март 2021

Немската верига KiK избра ASP за охраната на всички свои обекти

След като през 2020 година стартирахме като един от партньорите за България на международната верига магазини KiK, сме радостни да съобщим, че бяхме избрани за изключителен доставчик на охранителна услуга за всички техни магазини в България.

 

Март 2021

София Тех Парк е нашият нов корпоративен клиент

ASP спечели пореден емблематичен обект за охрана. От 01 февруари на качеството на нашите услуги може да разчита големият бизнес парк за иновации “София Тех Парк”. Подобно на “Бизнес парк София”, нашият екип ще осигурява сигурността на цялата огромна площ на бизнес комплекса и сградите в него.

 

Февруари 2021

Луфтханза Техник София избра ASP за охрана на своята ремонтна база

Подразделението за поддръжка и ремонт на самолети на световноизвестната авиокомпания Луфтханза – Луфтханза Техник София, е поредна западна компания, която открива очакваното високо качество на охрана в услугите на ASP. Екипът ни поема охраната на ремонтната им база през февруари и ще гарантира сигурността.

 

Януари 2021

Мениджмънтът на офис сграда избра качеството на ASP

От 01.12.2020 можем да се похвалим с пореден клиент офис сграда в София, който се довери на качеството на физическата и комплексна охрана на ASP. BLVD Residence добре дошли в семейството на нашите клиенти и партньори!

 

Декември 2020

Kaufland доверява охраната на пореден свой обект на ASP

С качествената си работа екипът на ASP спечели доверието за охраната на пореден търговски обект в София (Овча Купел) на нашия ключов клиент – международната верига Kaufland Bulgaria. Благодарим за доверието!

 

Ноември 2020

Охранителите ни в Бизнес Парк София охраняват с електрическа трутинетка

В ASP сме модерни и иновативни и в традиционните охранителни услуги. Охранителите ни в Бизнес Парк София вече разполагат с електрическа тротинетка за гарантиране качество на услугите и реакция.

 

Септември 2020

Немската верига за дрехи KiK навлиза на българския пазар и избра ASP за свой партньор

Една от най-големите немски вериги в Европа за облекла KiK избра услугите на ASP за новооткритите си магазини в България – София, Пловдив и Плевен. За нас е чест, когато пореден корпоративен клиент от западна Европа и по-специално Германия, открива търсеното качество и сигурност в нашите охранителни услуги.

 

Юли 2020

Италианската компания Orlandi Spa избра ASP

Италианската ORLANDI SPA избра качеството на ASP за шивашката си фабрика в България. За екипът ни е радост, че поредна международна компания се доверява на качествената охранителна компания.

 

Юли 2020

ASP премести офиса си във Варна на нов адрес

ASP смени адреса на офиса си в град Варна. За всички наши клиенти, новият адрес на офиса е Варна, кв.Трошево, ул.Тихомир до блок 40.

 

Юни 2020

Представител на фармацевтичния сектор стана част от нашето портфолио

“Екос Медика” довери физическата охрана на свои обекти на ASP. Представител и на фармацевтичния бранш стана част от нашето широко портфолио. Гарантираме и работим за безупречно качество на нашите охранителни услуги.

 

Юни 2020

Световният лидер в строителството Wienerberger избра ASP

От началото на 2020г. екипът на ASP стартира в рамките на само 2 дни охраната на завод на международната компания Wienerberger, еталон за качествени материали за строителството. Държащите на качество избират ASP.

 

Април 2020

Поемаме за охрана 2 допълнителни магазина на ФАНТАСТИКО

От 09.03. този месец, дни преди разрастване на епидемията от корона вируса, ASP прие ангажимент за охрана на още два магазина на своя клиент – веригата супермаркети Фантастико – на бул. Мадрид и в Красно село.

 

Март 2020

Горди сме с нашият нов ключов клиент – Бизнес Парк София

ASP се радва да съобщи, че от началото на Март 2020г. най-големият бизнес парк в България – “Бизнес Парк София” избра качеството на нашите охранителни услуги за цялата територия на обекта.

 

Март 2020

Нов високопроходим автомобил за района на Ярема, София

ASP осигури чисто нов високопроходим автомобил DACIA DUSTER за реакция при сигнали от охранявани обекти на територия на местността Ярема, в близост до София, с което ще гарантира бързата, навременна и качествена СОД реакция за клиентите ни в района. Така, постоянно работим в името на висококачествените услуги.

 

Февруари 2020

Камбаните Green Offices ще ползва физическа охрана от ASP

От началото на месец февруари спечелихме доверието и на модерната офис-сграда “Камбаните Green Offices” в София. Качеството отново ще бъде приоритет за нашия екип!

 

Февруари 2020

Клиентите на ASP повишиха оценката за услугите ни в границите до “Отлична”

Качеството е приоритет за всички услуги на ASP и затова нашият екип редовно следи удовлетвореността на своите клиенти със специална система за целта. Постепенно, през първите 6 месеца на 2018г., средната оценка на клиентите ни, се покачи от “много добра” до границите на “отлична”. ASP ползва цялостна система за контрол на качеството и удовлетвореността на клиентите, с което е новатор в сферата на охранителните услуги. Ние знаем всеки проблем на нашите клиенти и се стараем максимално бързо да го решим, за да гарантираме техната сигурност.

 

Януари 2019

ASP пое за охрана централния офис на DHL – световният лидер в експедицията

През 2018 ASP пое за охрана централния офис на DHL, световният лидер в експедицията.

 

Юни 2018

Новият премиум продажбен център на Moto-Pfohe с модерна система за охрана

През 2018 новият премиум продажбен център на Moto-Pfohe бе оборудван с модерна система за охрана от ASP.

 

Юни 2018

ASP е за повече български знамена на празниците и подкрепя проекта на “За България”

ASP е за повече български знамена на празниците и подкрепя проекта “Българи извадете знамената” на “За България”, в ролята си на корпоративен съмишленик на общността.

 

Повече за социалната корпоративна политика на ASP и какво прави, като отговорна компания, можете да намерите ТУК.

 

 

Май 2018

Офисът ни в Стара Загора с нов и модерен дизайн

След модернизирането на централата на компанията, през март 2018г. ASP стартира с обновяването на своите регионални офиси с този в Стара Загора. Целта на компанията е всички наши клиенти да усещат високото качество на услугите ни от момента на влизане в нашия офис с нов и модерен дизайн до получаване на крайната услуга. За нас е важно клиентите да ни считат за лидер в качеството на охранителни услуги в България.

 

Май 2018

БИЛЛА отново се довери на ASP за качество в охраната на техните магазини

БИЛЛА отново се довери на ASP за качество в охраната на техните магазини.

 

Май 2018

ASP с подкрепа за скаути от Каварна за засаждане на нова гора

ASP с подкрепа за скаути от Каварна за засаждане на нова гора, в ролята си на корпоративен съмишленик на общността “За България”.

 

Повече за социалната корпоративна политика на ASP и какво прави, като отговорна компания, можете да намерите ТУК.

 

Април 2018

ASP вече 1 година охранява SOFIA PARK VILLAS

ASP изгради комплексна система за охрана и контрол на достъпа и вече 1 година охранява SOFIA PARK VILLAS – затворен комплекс на годината за 2017г. Sofia Park Villas получи приза „Сграда на годината“ на официална церемония на 14.12.2017 за цялостна концепция в категория „Жилищни комплекси от еднофамилни къщи“ на най-престижния национален конкурс в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата. Качеството, което предлагаме и високата удовлетвореност на такъв важен клиент, както и да сме част от този успешен проект, придава смисъл в ежедневната работа на нашите специалисти.

 

Април 2018

ASP с подкрепа за републиканска шампионка за нова спортна инвалидна количка

ASP с подкрепа за републиканска шампионка за нова спортна инвалидна количка, в ролята си на корпоративен съмишленик на общността “За България”.

 

Повече за социалната корпоративна политика на ASP и какво прави, като отговорна компания, можете да немерите ТУК.

 

 

Април 2018

Карлсберг довери охраната на своите производствени и складови бази на ASP

През 2018 световният производител на бира Карлсберг България довери охраната на своите производствени и складови бази на ASP.

 

Март 2018

ASP с подкрепа за възстановяване на изгорял приют за бездомни животни

ASP с подкрепа за възстановяване на умишлено подпален и изгорял приют за бездомни животни във Варна, в ролята си на корпоративен съмишленик на общността “За България”.

 

Повече за социалната корпоративна политика на ASP и какво прави, като отговорна компания, можете да немерите ТУК.

 

Март 2018

ASP е новият корпоративен съмишленик на общността “ЗА БЪЛГАРИЯ”

През 2018 година в изпълнение на своята политика за “Социална Корпоративна Отговорност”, мениджмънт на ASP взе решение да стане новият корпоративен съмишленик на общността “ЗА БЪЛГАРИЯ” и да подпомогне реализирането на много положителни инициативи на дейни българи и организации.

 

Повече за социалната корпоративна политика на ASP и какво прави, като отговорна компания, можете да немерите ТУК.

 

Януари 2018

ASP контролира услугите си с един от най-модерните Мониторинг центрове в България

През последните няколко години ASP създаде и постоянно развива един от най-модерните Мониторинг центрове в България, през който контролира всички охранителни услуги, така че да гарантира най-високото качество в охранителния сектор за своите настоящи и бъдещи клиенти.

 

Декември 2017

ASP подмени Автопарка си с 60 нови автомобили

В средата на 2017г. ASP обнови част от Автопарка си с 60 нови автомобили за гарантиране на високо качество на всички свои комплексни услуги – СОТ, физическа охрана и инкасо.

 

Юли 2017

Нов и стилен дизайн в униформите на лидера в качеството ASP

През 2017 година ASP създаде нов и стилен дизайн в униформите на своите охранители, за да даде максимално качество, както в реалната охранителна дейност, така и във визията на своите служители.

 

Април 2017

ASP охранява първото по рода си оф-роуд шоу в България

ASP охранява първото по рода си оф роуд шоу в България – Land Rover Experience, което се проведе във Варна и София през м. Октомври 2014г. Жителите и гостите на двата града, преди всички имаха уникалната възможност да тестват способностите на четири автомобила от марката Land Rover. На специална конструкция, издигната на метри над земята, четири високопроходими автомобили показаха своите възможности и повишиха адреналина на гостите.

 

Октомври 2014

Участие на ASP във футболния турнир на Edenred Cup 2014

В събота 07.06.2014, бе даден стартът на първия футболен турнир на малки вратички Edenred Cup 2014 в София. Новосформирания отбор на ASP се представи изключително достойно и достигна до четвъртфиналите, което бе добър старт за отбора, който измежду многото работа успя за няколко дни да проведе активни тренировки и да изгради добър екип. Участие във футболния шампионат взеха много български и международни компании. Бест Фрутс, Карлсберг, Магма и Ърнст и Янг бяха съперници на ASP в приятелските мачове.

 

Юни 2014

Отлична оценка за ASP от световно известния художник Йонко Иван

ASP беше основен партньор на художествено-научния проект Геоложки пулс, който се проведе в Стара Загора -Регионалния исторически музей в партньорство с Нов Български Университет и Националната художествена академия. На ASP бе поверен транспорта и охраната на ценните картини, които бяха предоставени от Националната Художествена Галерия, Галерия- музей Дечко Узунов, частна колекция Димитър Инджов за изложбата от 13-05-2014г. до 17-06-2014г.

 

Май 2014

ASP охранява Варненската Опера

От началото на месец Декември 2013 година Варненската опера, повери охраната на една от красивите сгради в града на ASP. Услугата която ще предоставя офисът ни във Варна ще се осъществява от квалифицирани и професионално обучени охранители.

 

Декември 2013

ASP с участие в хитовия сериал „Под прикритие” по БНТ

Наши служители и солидна екипировка от бронирани и автопатрулни автомобили на ASP взеха участие в 3-тия сезон на хитовия български филм “Под прикритие”. Режисьори и сценаристи от Камера ООД изказаха огромната си благодарност за проявения професионализъм и отзивчивост към ръководството на ASP и служителите взели участие в сцени от филма.

 

Октомври 2013

Мащабно разширяване на дейността на офиса на ASP във Варна

От края на Ноември 2012 регионално представителство Варна разшири мащабно дейността на звено Мониторинг и реакция. Регионално представителство Варна е изградило над 1500 обекта със системи за сигурност и продължава на изгражда обекти на територията обхващаща североизточен регион.

 

Ноември 2012