КОНТАКТЕН ЦЕНТЪР

0700 11 112

contacts@asp-bg.com

ДЕНОНОЩЕН ОПЕРАТИВЕН ЦЕНТЪР-24/7

За връзка при алармени сигнали и други събития, свързани с охраната на вашите обекти.

0700 11 112

operative_centre@asp-bg.com
 

30 ГОДИНИ КАЧЕСТВЕНА ОХРАНА

AI ИНОВАТИВНИ РЕШЕНИЯ С ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

Динамичното развитие на технологиите води до промяна на цели бизнеси и отрасли. Едни професии изчезват, други се появяват. Ние от ASP, от 30 години също се променяме и развиваме, като инвестираме значителни средства за внедряване на съвременни технологии за автоматизиране на много охранителни дейности и процеси.

 

И тук идва мястото на изкуственият интелект (AI), който става все по-популярен в различните сфери на живота, както и в охраната. Конкретно в охранителната дейност неговото приложение е най-видно в съвременните софтуери за видеонаблюдение, регистриране на събития, тяхното квалифициране, проследяване и информиране.

 

Иновативните охранителни решения на ASP с изкуствен интелект (AI) позволяват повишаване качеството на услугата по охрана, заедно с оптимизиране на човешкия фактор. Решенията са конкретни и индивидуални за всеки отделен обект, като например:

 

  • Видео охрана
  • Виртуален охранител
  • Виртуален портиер
  • Виртуален рецепционист
  • Отдалечено управление на автоматизирани системи за контрол на достъп
  • и много други

 

Предлагаме ви безплатна консултация, за да намерим оптималното решение за вашия обект.

За запитване и консултация се свържете с нашия екип

 

КОРПОРАТИВНИ КЛИЕНТИ

Охранителна фирма ASP е дългогодишен доверен партньор на компании от всички бизнес сектори  – световни марки и международни компании, водещи търговски вериги, офис сгради, бизнес и индустриални паркове, производствени предприятия, банки, логистични центрове, строителни обекти, хотели и затворени комплекси, учебни и болнични заведения, енергоразпределителни дружества, телекомуникационни компании и други.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

ASP има за цел постоянно да поддържа позиция на лидер по качество за своите настоящи и бъдещи клиенти. Затова сме и изборът на множество световни марки и международни компании за комплексната охрана на бизнеса им на територията на България.

Клиентска Удовлетвореност

Високата клиентска удовлетвореност е ключова цел в работата на нашия екип. Следим оценката на клиентите за услугите ни редовно чрез комплексна система, личен подход към всеки клиент и онлайн канали.

Клиентски Резултати

Опитът ни показва, че най-добрият начин да се оцени работата на една фирма е през настоящите й клиенти. След първоначална среща, можем да предоставим контакти на наши клиенти, за да получите от тях независима оценка за работата ни и ефектът за всеки клиент.

Комуникация с Клиентите

Екипът ни поддържа постоянна комуникация със своите корпоративни и индивидуални клиенти. Винаги сме на разположение за клиентите ни и вземаме под внимание всяка забележка за подобряване на услугите ни.

Правила, Система и Технологии

Прилагаме комплексна система от правила и AI охранителни технологии с изкуствен интелект, с цел постигане максимално качество на охрана. Прилагаме последните тенденции в управлението, ISO стандарти, виртуален охранител и отдалечени охранителни услуги.

Бизнес Подход

Принципът на бизнес подход означава, че винаги поставяме интереса на клиента на първо място. Услугите и офертите ни са резултатно ориентирани, така че да донесат реални бизнес резултати на клиентите.

Ценим Служителите

ASP постоянно модернизира услугите си, но служителите остават нашият най-важен актив. Подбираме най-добрите служители, даваме възможност за развитие в организацията, оценяваме представянето на всеки и ценим качествените професионалисти.

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

 

 

40

Международни Клиента

130

Обекта на Търговски Вериги

10000

Индивидуални Клиенти

365

Дни Неуморна Работа