Качествената охранителна компания
Call Center   0700 11 112
shadow1

ПРОМОЦИИ И ОФЕРТИ

През 2018 година фирма ASP навърши 25 години от основаването си. В тази връзка нашият екип създаде няколко промоции за вас нашите настоящи и бъдещи клиенти. На тази страница можете да се запознаете с подробности относно всички промоции, разделени по услуги.

 

УСЛУГА "Мониторинг и Реакция - СОД"

  • ASP подарява БЕЗПЛАТНА 6-месечна СОД ОХРАНА за всички нови клиенти, сключили договор до края на 2018 година.
  • ASP подарява пакет "SMART СОТ" на настоящите си клиенти. Промоцията се състои от подмяна на стария радиопредавател с GPRS и профилактичен преглед на техниката при предплащане на 7 месечни такси от клиента. Промоцията важи до края на 2018 година.

 

УСЛУГА "ФИЗИЧЕСКА ОХРАНА"

  • ASP подарява на всички нови клиенти на услугата "Физическа охрана", БЕЗПЛАТНО ЗА 1 КАМЕРА от обект, централизирано наблюдение в нашия денонощен оперативен център на изпълнението на изискванията на клиента от страна на охранителите в обекта.

 

УСЛУГА "ИНКАСО - КЕШ МЕНИДЖМЪНТ"

  • 25% ОТСТЪПКА от цените на стандартните услуги на "ИНКАСО" за нови клиенти, сключили договор до края на 2018 година.

*Промоцията важи при определени условия, които зависят от местоположението на обектите на клиента и други особености. Окончателната отстъпка се предоставя след одобрението й, за всеки клиент, от ръководството на ASP!

 

За подробности или при възникнали въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия Контактен Център.

ASP Ltd.
Осъществени технически проекти

Проекти за техническо изграждане на охранителни и други системи от екипите на ASP.

ASP Ltd. е лидер по качество и една от най-големите охранителните фирми и агенции за сигурност и охрана на българския пазар. Като такава, компанията предлага комплексни охранителни услуги и дейности (СОД / СОТ, монтаж / инсталиране и поддръжка на охранителна техника и системи за сигурност, Видео мониторинг, Инкасо и Физическа охрана на обекти) на територията на цялата страна на изгодни цени. Постоянно активно развива и своята мрежа от регионални клонове и офиси в София, Варна, Бургас, Стара Загора, Плевен, Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Русе, Враца, Дупница, Шумен, Добрич, Смолян, Хасково, Велико Търново, Търговище и Габрово.

Сподели в мрежата