Качествената охранителна компания
Call Center   0700 11 112
shadow1

Сигнално охранителни системи - изграждане и монтаж

Най-доброто и бързо изграждане, монтаж и поддръжка на Сигнално-охранителни СОТ системи, Алармени системи, Видеонаблюдение, Системи за пожароизвестяване и пожарогасене, Контрол на достъпа и работното време от лидера в качеството за професионална охрана ASP -  на ниски цени в София, Бургас, Варна, Стара Загора, Плевен, Пловдив и цялата страна.

Във всяка своя услуга ASP се стреми да отстоява позицията си на лидер по качество на охранителни услуги в България с национално покритие. Затова в ASP предлагаме само надеждни технически решения, които да гарантират максимална сигурност и да минимизират риска за клиента.

Ние не предлагаме просто охранителна техника, а цялостни решения за сигурност, съобразени със спецификите на всеки клиент и обект.

ПРОДАЖБА, СЕРВИЗИРАНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ НА:

■ Алармени системи

■ Системи за видео мониторинг и видеонаблюдение

■ Системи за пожароизвестяване и пожарогасене

Системи за контрол на достъпа и работното време

■ Интегрирани системи

■ ​Сервизиране на вашата стара охранителна система, дори ако не е инсталирана от нас

 

КАЧЕСТВЕНА И СИГУРНА ТЕХНИКА:

 - Техника на най- реномираните световни производители, като Crow (Израел ), Texecom (Англия ) и много други;

 - ​Техника отговаряща на най-високите европейските стандарти EN50131 за алармени системи срещу проникване;

​ - Избор на техника измежду десетки марки и модели, спрямо специфичните ви нужди;

 - ​Модулно изграждани и надстройвани системи според конкретните нужди и изисквания на клиента.

 

ЦЕНИ:

■ Цена на монтаж - стандартната цена за монтаж на точка е 14 лева (без ДДС). ASP поддържа едни от най-ниските цени за монтаж на качествена охранителна техника в охранителния бранш.

■ Цена на техниката - цената на техниката зависи от избора на техника от клиента, след направения от нашия специалист оглед на обекта.

ВАЖНО: Екипът на ASP е подбрал възможно най-добрата техника на най-ниска цена, която да отговаря на най-високите стандарти за сигурност и качество. ASP никога не би жертвала високото качество и вашата сигурност за непремено най-ниската цена! 

■ Начини на плащане - можете да предплатите техниката Еднократно или ако сте клиент на услугата ни "Мониторинг и реакция - СОД" на изплащане за 3 или 6 месеца.

 

ЗАЩО ДА СЕ ДОВЕРИТЕ НА ASP:

 - ​Нашите опитни дългогодишни специалисти ще извършат напълно безплатен оглед на Вашия обект.

 - ​Същите те изготвят оферта, а след това и изпълняват монтажа и инсталацията на системите.

 - ​По този начин сте сигурни, че няма да има разминаване в договореното по време на огледа и реално изпълненото.

 - ​Контактувате с един специалист, който ще отговаря персонално за услугата до пълното и предаване, а не с няколко изпълнителя. 

 - ​Ако вече имате инсталирана техника, ще я проверим, сервизираме и ако отговаря на нашите изисквания за сигурност, няма да се налага да я сменяте с нова, само защото ние не предлагаме такава (често срещано при наши конкурентни фирми).

 - ​Ние познаваме всичко което се предлага на пазара, като техника, следим новите тенденции и ще ви прделожим най-доброто.

 - ​Проследяваме степента Ви на удовлетвореност от продадената и инсталирана техника.

 


ЗАЯВКИ ЗА ОГЛЕД И ИНФОРМАЦИЯ

ASP Ltd.
Call Center: 0700 11 112
Е-майл: contacts@asp-bg.com

ASP Ltd.
Осъществени технически проекти

Проекти за техническо изграждане на охранителни и други системи от екипите на ASP.

ASP Ltd. е лидер по качество и една от най-големите охранителните фирми и агенции за сигурност и охрана на българския пазар. Като такава, компанията предлага комплексни охранителни услуги и дейности (СОД / СОТ, монтаж / инсталиране и поддръжка на охранителна техника и системи за сигурност, Видео мониторинг, Инкасо и Физическа охрана на обекти) на територията на цялата страна на изгодни цени. Постоянно активно развива и своята мрежа от регионални клонове и офиси в София, Варна, Бургас, Стара Загора, Плевен, Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Русе, Враца, Дупница, Шумен, Добрич, Смолян, Хасково, Велико Търново, Търговище и Габрово.