Качествената охранителна компания
Call Center   0700 11 112

Въпроси - Отговори

Начало / Въпроси - Отговори

Имате ли въпроси?

Избирайки лидерът в качествената охрана - АSP Ltd., Вие получавате 25 години опит и традиции в охранителните услуги от една модерна компания, стремяща се да спазва най-високите световни стандарти за предлагане на услуги и по-специално на охранителни такива.
Вашето спокойствие е наша отговорност!
Това е причината хиляди домакинства, клиенти на фирмата за СОТ услуги в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Стара Загора, както и малки и големи компании, да избират ASP Ltd. за свой дългогодишен партньор и дават оценка за услугите ни между Много Добра и Отлична.

Отговори на често задавани въпроси

Имам монтирана охранителна техника в жилището, може ли да станем Ваш клиент и да ползваме
наличната техника?
Отговор:

Когато в жилището има монтирана охранителна техника и желаете да станете наш клиент, се свържете с нашия Call Center, където ще запишат Вашия адрес за посещение. Наш специалист охранителна техника ще посети дома Ви, където ще провери изправността на наличната монтирана техника и от него получите информация, дали тя е в състояние да бъде използвана или ще се нуждае от поставяне на допълнителни компоненти.

Нужно ли е да поставим паник бутон в къщи?
Отговор:

Паник бутонът служи за оповестяване на възникнало събитие.
Паник бутонът е част от охранителната система на жилището. При задействането му той напълно автоматично сигнализира в Call Center на ASP Ltd, Оперативния дежурен изпраща автопатрулен екип до охраняемия обект, за проверка на сигнала. Инсталирнето на паник бутон в дома, може да ви даде допълнителна сигурност и спокойствие, когато оставяте само дете в къщи или възрастни хора.

Когато имаме домашни любимци може ли да монтираме сигнално охранителна техника в дома си?
Отговор:

Когато имаме домашни любимци в дома си, се монтира датчик за движение със специално проектирана оптична леща, оптимизирана да елиминира фалшивите аларми, предизвикани от движението на малки животни и домашни любимци до 25 кг.

Как се контролира статуса и състоянието на обекта, който се охранява?
Отговор:

Дежурния оперативен център на ASP Ltd разполага със специализиран софтуер, чрез който може да се контролира състоянието на обекта според конкретните изисквания на клиента и при допълнителни условия. Проверка на обекта може да се осигури дори и при неправомерно изключване на обекта от охрана, когато събитието е извън определеното от клиента работно време. На посочен номер на мобилен телелефон се изпраща SMS за всяко включване и/или изключване на обекта от охрана. По този начин собственикът на обекта може да е сигурен, че алармената система е включена и обекта е подаден за охрана.

Как се отчита времето за реагиране?
Отговор:

Времето за реагиране се отчита от дежурния оператор след радиосъобщение от патрула при пристигане на обекта. Маршрутите на движение на автопатрула се отчитат от GPS система, като данните в т.ч. и времето на пристигане на обекта се регистрират на електронната карта в мониторинговия център. В случай на инцидент, клиентът получава разпечатка за проверка действията на автопатрула от специализирания софтуер.

Защо да монтираме сигнално охранителна техника в дома си?
Отговор:

При монтиране на сигнално-охранителна техника, домът ни става доста по-сигурно място и определено по-непривлекателен обект за престъпниците.

Осъществени технически проекти

Проекти за техническо изграждане на охранителни и други системи от екипите на ASP.

ASP Ltd. една от най-големите охранителните фирми и агенция за сигурност и охрана на българския пазар - Лидер по Качество. Като такава, компанията предлага комплексни охранителни услуги, включително денонощна (24-часова) въоръжена и невъоръжена физическа охрана на обекти на територията на цялата страна на изгодни цени. Постоянно активно развива и своята мрежа от регионални клонове и офиси в София, Варна, Бургас, Стара Загора, Плевен, Пловдив, Пазарджик, Благоевград, Русе, Враца, Дупница, Шумен, Добрич, Смолян, Хасково, Велико Търново, Търговище и Габрово.