Живот без риск
0700 11 112
shadow1

Професионална охрана на имущество

 

Охрана на имущество:

 

  • Охрана на имущество:

ASP Ltd.  предоставя на своите клиенти  въоръжена и невъоръжена физическа охрана при различен режим в зависимост от нуждите на клиента  на територията на цялата страна, осъществяваща се посредством високо квалифицирани служители, подготвени да прогнозират вероятните опасности, както и да предприемат превантивни действия и противодействия, предотвратяващи тяхното възникване. При подбора на кадри, компанията се ръководи от критериите заложени в Закона за Частната охранителна дейност. Наличие на лицензионни документи, безупречно съдебно досие. Организирането на физическа охрана е процес, изискващ  прилагането на съвременни технически, комуникационни и помощни средства. Използването на високо качествено оборудване отговарящо на Международните норми и стандарти, представлява неизменна част от дейността Физическа охрана в ASP Ltd.

Проследяване степента на удовлетвореност на клиента.

 

  • Охрана на масови мероприятия:

    ASP Ltd. предоставя охранителна дейност по организиране, обезпечаване, режим на контрол и безпрепятствено протичане на масови мероприятия, обществени прояви, изложби, концерти, презентации, бизнес мероприятия, спортни състезания и всички други дейности имащи краткосрочен характер.Услугата Охрана масови мероприятия изисква процедури по анализиране на степента на риск, подробна информация за събитието и установяване на съдействие и контакт с органите на Министерство на Вътрешните работи. ASP Ltd. разполага със специализирани охранителни екипи, изпълняващи своите функции чрез дискретно присъствие, действащи според законовите изисквания, както и в постоянна готовност за незабавна реакция при евентуални заплахи. ASP Ltd. разполага с всички необходими ресурси, за да гарантира сигурността на участниците и безпрепятственото протичане на всички масови прояви, чрез професионално отношение и доказан опит.

    Проследяване степента на удовлетвореност на клиента.

 

  • Персонална (лична) охрана:

 Услугата Персонална охрана включва изпълнението на комплекс от мерки, стъпки и мероприятия целящи защита на живота, здравето и сигурността на личността. За реализацията на охранителната дейност, ASP Ltd.  използва специално обучени служители, притежаващи значителен опит с доказани индивидуални качества в тази област. Системите за охрана, плановете за действие и противодействие, както и броя на охранителните единици се определя на базата на допустимо ниво на заплаха на охраняваната личност. Концепциите задължават използването на високо качествено оборудване, специализирана екипировка, модерно въоръжение и съвременни комуникационни и помощни средства. ASP Ltd. гарантира, че всички мерки за безопасност осигуряващи Лична охрана биват индивидуално изготвяни и представляват конфиденциална информация.

Проследяване степента на удовлетвореност на клиента.

ASP Ltd.

Сподели в мрежата

Направи запитване Cancel reply

Вашият email адрес няма да бъде публикуван.