Живот без риск
0700 11 112

Кариери

Начало / Кариери

Визията ни за екипа

Целта на ASP Ltd. е  да развива бизнес, чрез оптимизиране на организацията и за това стремежът ни е последователно да привличаме  хора с разнообразни качества и таланти.

Хората са в основата на нашия успех. Успехът на ASP Ltd. зависи от професионалните умения, талант, логика и интуиция за предприемане на решителните действия от страна на целия ни екип. Силата на хората е в способността да развиват максимално собствените си способности, вдъхновявайки другите за непрекъснато  развитие. Ето защо работещите във всички отдели на компанията влагат най-доброто от себе си и ние не се колебаем да признаем, че именно те придават най-голяма ни стойност.

Нашите служители са най-ценното ни предимство и ние непрестанно инвестираме в тяхното обучение и развитие, като високо ценим техните качества и умения. Непрекъснато инвестираме в нови технологии и едновременно с това усъвършенстваме уменията и знанията им.

Ако искате работа в компания, чиито действия отразяват нейната етика и  екипност, помислете за кариера при нас.

Кариера в ASP Ltd. означава, че има достатъчно място за добрите предложения и оригиналните идеи, които чуваме и развиваме. ASP Ltd. развива потенциала на служителите си като изгражда бъдещите лидери на компанията. Ние правим всичко възможно нашите служители да изпитват удоволствие от работата си.

Възможност за кариера:

ASP Ltd. е иновативна компания по отношение на нашите практики за набиране на персонал. Нашият подход е, всеки да започне на позицията за която е кандидатствал на едно входно ниво, като ще има възможност да се наслади на своето  израстване и утвърждаване,  чрез  поредица от атестационни и преквалифициращи сесии. При нас в ASP Ltd.  работните взаимоотношения се базират на доверие и двупосочен диалог, което е наш стимул и мотиватор за успех и развитие.

Ако сте опитен професионалист, специалист,  привърженик на творческия подход и иновациите, ако сте уверен в собствените си сили и мотивация, както и ако умеете  да мотивирате другите около вас вдъхвайки им увереност и желание за успех, изпратете своята автобиография (мотивационно писмо, портфолио, препоръки и др.) на адрес office@asp-bg.com

Ние Ви очакваме!